SZTÁRDZSÚSZ

Hatalmas botrány robbanhat: kitálalt a magyar énekesnő

Nem képes tovább szó nélkül eltûrni, amit lát. Betelt a pohár.
  • Szerző: bdf

Singh Vikinek elege lett azokból a lányokból, akik agyonszerkesztett képeiket mutogatják az Instagramon. Az énekesnő szerint súlyos komplexusokat okozhatnak a követőiknek, akik ezeken a fotókon nem a valóságot látják.

Ezért kitalálta, hogy saját magán mutatja meg, milyen a különböző trükkökkel feljavított kép és milyen az eredeti.

„Egyszerűen nem tudok szó nélkül elmenni amellett az UFÓ jelenség mellett, ami Instán zajlik! Az új szépségideál egyszerűen rémisztő! Sok-sok százezren, sőt millióan követtek olyan embereket, illetve inkább kreált „lényeket”, akik nem is léteznek! Ezek az emberek szörnyű elferdült torz tükröt tartanak elénk szétphotoshoppolt cérnavékony karjaikkal, lábaikkal, UFÓ-vá rajzolt arcukkal.

Ezzel súlyos komplexusokat gerjesztve mindenkiben, még bennem is. Könyörgöm, ne hagyjátok megvezetni magatokat! Ne betegedjetek bele, hogy nem néztek ki úgy, mint ezek a „tökéletes lények”, mert ők sem néznek ki így!

Ne támasszatok magatok elé olyan elvárásokat, amiket lehetetlen teljesíteni! És kérlek, sőt könyörgöm, olyan példaképeket „kövessetek”, akiket érdemes követni! Akik mögött van produktum” – tálalt ki az énekesnő, aki hozzátette, nem akar álszenteskedni, hiszen ő is próbálja a szebb oldalát megmutatni az Instagramon, használ szépítőprogramokat is, de csak egy bizonyos határon belül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?