SZTÁRDZSÚSZ

Hatalmas az öröm Lajcsi családjában, véget ért a dráma

A trombitamûvész és felesége rettegtek, hogy gyermekeik tanulmányi átlagára kihat majd a bírósági ügyük, ám most végre fellélegezhetnek.
  • Szerző: ripost

Jó híreket kapott Galambos Lajos és családja, akik hosszú idő után először tudnak mosolyogni. A trombitaművész gyermekei ugyanis sikeresen leérettségiztek, a tanulmányi eredményükön pedig egyáltalán nem látszott meg a közel három éve zajló dráma.

"Tartottam tőle, hogy Bogi és Lala tanulmányi eredményén meg fog mutatkozni mindaz, amin keresztül kellett mennünk, ráadásul az első érdemi tárgyalás a vizsgaidőszak közepére esett, de annál nagyobb volt a megkönnyebbülés, amikor a jegyeiket megláttam. Azóta nem is volt álmatlan éjszakám, és a feleségem is úgy mosolyog, mint rég. Talán kimondhatom, a drámánk véget ért" - fogalmazott a Blikknek Lajcsi.

Eközben legkisebb gyermeke, a tizenhat éves István külföldön tanul. Angliában van egy nemzetközi iskola hathetes intenzív nyelvi kurzusán.

A legkisebb Galambos fiú rémálmoktól szenvedett szülei letartóztatása után, és pszichológus is foglalkozott vele.

Lajcsi 2015 szeptemberében került előzetes letartóztatásba, méghozzá nejével együtt, és a házkutatás során az is felmerült, három gyerekük a gyámhivatal felügyelete alá kerül. Végül Boglárka egy hét után szabadlábra került, Lajcsi pedig 2016 januárjában hagyhatta el a börtönt. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?