SZTÁRDZSÚSZ

Döntöttek az angolok: Nevetséges, amit Harry és Meghan művelnek

Az Oprah-nak adott interjú volt az utolsó csepp a briteknél, hogy végleg kiábránduljanak Harryből és Meghanból, a rengeteg képmutatás és siránkozás miatt.
  • Szerző: The_M

Amikor Harry bejelentette, hogy megkérte Meghan Markle kezét, Angliában mindenki kitörő örömmel fogadta a hírt, hiszen a brit királyi családba bekerült egy színes bőrű, amerikai, modern felfogású nő. Aztán az esküvőjük előtt egyre több csontváz hullott ki Meghan szekrényéből, kezdve az első házassága részleteivel, egészen az apjával való viszonyáig. Ezekről a brit sajtó elsőként számolt be végletekig részletes cikkekkel, ami oda vezetett, hogy Harryék bosszút forraltak a sajtóorgánumok ellen. Illetve az angol médiát nevezték meg egyik fő indoknak, amikor 14 hónapja bejelentették, hogy hátat fordítanak a királyi udvarnak. Mondván ez kell ahhoz, hogy békén hagyja őket a média, és csendben, titokban, nyugalomban élhessenek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan és Harry még mindig a múlt miatt panaszkodnak

Meghan és Harry még mindig a múlt miatt panaszkodnak (Fotó: Northfoto)

A sussexi hazug és hazugné

Az elmúlt hónapok történései fényében a britek többsége óriási képmutatásnak és hazugságnak gondolja a Megxitet kiváltó indokokat, amiket a hercegi pár hangoztat azóta is. Sőt sokak szerint már nevetséges, amit művelnek. Hiszen nyugalmat akarnak és privát életet élni, de közben szerződést kötöttek a Netflix-szel egy valóságshow-ra; hetente videós blogjuk van a Spotify-on; Zoomon chatelnek civilekkel; Meghan cikket ír a vetéléssel végződő második terhességéről; a sajtósuk szétküldi a világ nagy magazinjainak a hatásvadász, Dianát utánzó babaváró fotójukat; Harry bohócot csinál magából az egyik legnézettebb amerikai tévéshow-ban; és kétórás interjút adnak Oprah-nak. Ezeket pedig nehéz beilleszteni abba a szónoklatba, hogy terhes számukra a nyilvánosság és a sajtó figyelme. Most konkrétan többet szerepelnek a saját akaratukból a médiában, és többet tudunk a magánéletükről, mint korábban, amikor még a királyi család tagjai voltak.

Aki vizet prédikál...

De nem ez az első dolog, amiben képmutatóak voltak. Az online trollok elleni harc szószólói, de a sajtón keresztül hónapok óta a saját családjukat szidják, legyen szó Meghan apjáról vagy éppen a királyi család tagjairól. A szegények megsegítéséért kérnek összefogást, de Meghan méregdrága designer ruhákat hord, és félmillió dolláros babaváró bulin mulatt New Yorkban a barátnőivel. Drasztikus környezetvédelmi lépéseket követelnek az országok vezetőitől, de magángéppel repkednek. A közjót akarják szolgálni, de súlyos milliókat költöttek a brit adófizetők pénzéből az angliai birtokukra, amit csak nagy könyörgés árán kezdtek el visszafizetni. Nem akarnak a királyi család tagjai lenni, de a hercegi és hercegnéi címüket használva „celebeskednek” Amerikában.

Meghan és Harry egyre nevetségesebb

Meghannak nagyon rossz... (Fotó: Northfoto)

Egyes kommentelőknek azonban nem is ezek a legfelháborítóbb dolgok Harryék viselkedésében, hanem az Oprah interjú első két előzetesében hallott pár mondat. Ahogy Harry a több mint 3 milliárd forintot érő kaliforniai villájuk kertjében arról panaszkodik, hogy a feleségével mennyire meggyötörte őket az élet, és ők az igazi áldozatok, miközben nagyjából 120 millió fontot kerestek egy év alatt...

Pedig a világban egyre többen vannak, akik tudják milyen áldozatnak lenni egészségileg vagy anyagilag. De nem, nem azoknak rossz, akiknek a koronavírus-járvány miatt megváltozott vagy tönkrement az élete, hanem Meghannak, aki könnyes szemmel bólogat a másfél millió forintos Armani ruhájában, amikor Oprah megkérdezi, hogy rossz volt-e neki, hogy a királynő elnyomta, és nem engedte, hogy azt mondja, amit akar.

Mintha csak egy maffiavezér lenne II. Erzsébet, aki elhallgattatja az ellenségeit. Miközben Meghan Markle-nek a középszerű hollywoodi színésznőnek, akinek mindössze egy említésre méltó sorozatszerepe volt egész karrierje során, pont azért lett hangja, amire bárki is kíváncsi, mert van II. Erzsébet és a brit monarchia.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?