SZTÁRDZSÚSZ

Harry és Meghan rendesen kibabráltak a hasonmásaikkal

Angliában egész iparág épült a sussexi hercegi pár helyettesítésére, de most pang az üzlet.
  • Szerző: The_M

Az elmúlt 2-3 évben fél tucatnyi ember élt királyi módon abból, hogy Harrynek vagy Meghannak adták ki magukat. Fotózások, céges rendezvények, családi bulik, néha heti 10-12 helyre is kibérelték a hasonmásokat. Majd jött a Megxit és a sussexi hercegi család Los Angeles-i költözése, és megszűnt az igény a kamu Harrykre és Meghanokra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ennek egyik oka, hogy senki nem hiszi el, hogy valóan az igazi hercegi párt látja, hiszen tudják, hogy már Amerikában élnek, és nem is akarnak visszajönni a Ködös Albionba. A másik, hogy alaposan lecsökkent a páros népszerűsége a britek körében a pénzszóró, hisztis, hálátlan viselkedésükkel. A The Sunnak nyilatkozó hasonmások ezért mind visszatértek az eredeti foglalkozásukhoz, amit otthagytak, amikor pörgött a kamuhercegi biznisz. Ma már újra irodavezetők, kisboltosok, asszisztensek.

Egy kivétel azért akad. A legjobbnak tartott ál-Harry ugyanolyan jól keres. Rhys Whittock menedzsere ügyesebb, mint a többieké, és ő külföldre közvetíti a saját hercegét, a közel-keleti dúsgazdagok pedig szeretnek azzal hencegni a partikon, hogy Harry herceg is közeli jó barátjuk...

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?