Létrehozva: 2020.07.08.

Háromgyermekes anyát szeret Noszály Sándor

Megtalálta élete párját a 48 éves Noszály Sándor. Az egykori Nagy Ő választottja is sportoló, s nem mellesleg három gyermek édesanyja.

Úgy néz ki, végre révbe ért a kilencvenes évek szívtiprója. Az egykori Nagy Ő című műsor főszereplőjének, Noszály Sándornak a Bors információi szerint egy háromgyermekes, igencsak különleges sportot űző hölgy rabolta el a szívét. Páll Orsolya, a Pole Dance Fitness Tánciskola megalapítója és vezető tánctanára, több mint tíz éve foglalkozik rúdtánccal, 2012-ben Európa-bajnoki második helyezett volt profi kategóriában. Emellett szakképzett nemzetközi rúd­sportbíró is.

A gyönyörű Orsolya – nem mellesleg – három gyermek édesanyja, egy kisfia és ikerlányai vannak. A rúdsportoló és Noszály Sándor a pletykák szerint már jó ideje együtt van, a kapcsolatukat azonban eddig nem szerették volna a nagyközönség előtt vállalni. De a napokban egy közös fotóval, amelyhez azt írták, hogy „szercsilavcsibalcsi”, tudatták a világgal: összetartoznak.

Noszály Sándor 2010 óta élt az Egyesült Államokban, ahol sztárok teniszoktatójaként és egy kozmetikai cég alapítójaként kereste a kenyerét. Magyarországra kizárólag a kislánya, Szonja miatt utazott haza, a nyarakat rendszeresen együtt töltötték, nemrégiben azonban Sándor végleg hazaköltözött, a jelenlegi legjobb férfi teniszező, Balázs Attila edzője lett.

 

Noszályt sokszor kérdezték az elmúlt években arról, hogy nem hiányzik-e egy társ az éle­téből, de rendre azt nyilatkozta, hogy hisz a karmában, ha el kell jönnie az életében a nagy szerelemnek, hát eljön az magától, nem kell erőltetni. Idén tavasszal az egyik nyilatkozatában még ennél is konkrétabbat mondott, szerinte 48 évesen csak a mindent vagy semmit alapon lehet kapcsolatot kialakítani, vagyis ha jön az életébe valaki, akkor azzal össze is bútorozik.

Sandor Noszaly at the after-party for Elton John AIDS Foundation 27th Annual Academy Awards Viewing Party – Part 2, The City of West Hollywood Park, Los Angeles, CA February 24, 2019.,Image: 415768628, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Priscilla Grant/Everett Collection, Model Release: no

Ha az egykori Nagy Ő komolyan gondolta az összeköltözést, akkor hamarosan egy igazi patchwork család veszi majd körül, hisz imádott lánya mellé párja által kap három gyereket is.

A Bors szerette volna a kapcsolatukról kérdezni az érintetteket, de Orsolya Sándorhoz irányította munkatársunkat, aki közös fotójuk megjelenéséhez ugyan hozzájárult, de ennél többet a magánéletéről nem szeretett volna nyilatkozni. Valójában nem is kell beszélniük, hiszen egyetlen kép többet mond ezer szónál. Boldogságukat le sem tagadhatnák.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

life.hu

Ezek a legveszélyesebb csillagjegyek

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Szőcs Reni: Remélem élvezni fogja Amélia is az első húsvétját

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Polgár Tünde kiosztotta követőit Katalin hercegné miatt

SZTÁRDZSÚSZ

Szarvas Andi követői elárulták: a pikáns tartalmakra kíváncsiak

SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem gondolnád: Takács Zsuzska ezt teszi Zámbó Krisztián távolléte alatt

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget