SZTÁRDZSÚSZ

Három nő kívánságait teljesíti mindennap a magyar rockzenész

Lassan itt a nyár, az elfoglalt és elvált sztárapukák igyekeznek minél több időt tölteni exeiknél maradt gyermekeikkel.
  • Szerző: Ripost

Ganxsta Zolee bármikor mehet Zoéért

A nagyszájú rapper azonnal szelíd báránnyá változik, ha kislányáról van szó. Szerencsére jó viszonyban van volt feleségével, így nem okoz gondot a programegyeztetés.

Mivel a hétvégeken általában koncertezünk, így főleg a hétköznapokon találkozunk – mondta a %%-nak Zolee. – Szerencsére bármikor jöhet velem, ilyenkor mindig kitalálunk valami jó programot. Már tízéves, egyre határozottabb elképzelései vannak, hova menjünk, mit csináljunk. Nyáron azt kérte, utazzunk el valahová, úgyhogy úgy is lesz.”

Apáti Bence szerződéseibe is belefoglalja gyermekeit

A balettművész nem tagadja, sokszor nem könnyű az ikrekkel, de imádja őket. Neki szerencsére a nyár lazább, így háromszor egy hétre biztosan elutaznak valahová. De ő sem tipikus vasárnapi apuka, hiszen hét közben is gyakran nála alszik Kadosa és Miksa.

Tavaly Horvátországban voltunk, előtte Szlovéniában. Most még képlékeny, merre utazunk – árulta el a a TV2 sztárja. – Imádjuk a Balaton északi részét, oda biztosan lemegyünk egy-egy hétre” – mondta Bence, aki még a szerződéseibe is belefoglalja, hogy legyen elég ideje az ikreivel.

„A munka is nagyon fontos, de a család az első. Szerencsés vagyok, mert a megbízóim ebben partnerek, így senkit sem zavar ez a kikötésem” – tette hozzá Bence.

Pintér Tibor turnéira is elviszi a fiát

Két külön anyától született gyermeke, Janka és Máté imádják egymást, így gyakran hármasban is elutaznak. Idén először fia vele megy a Lovas Színház turnéjára, ahol együtt lépnek fel.

„Szerencsére mindkét gyermekem imádja a lovakat – mesélte Tibor. – Az egyik kedvenc programunk, amikor kilovagolunk együtt és megnézzük a naplementét. Szerencsére nekem sem szabták meg exeim, hogy mikor lehetnek velem a gyerkőcök, így amikor csak tudok megyek értük. Jankának most volt szalagavatója, ballagása, a tánccsoportjával fellépése, mindenhol ott voltam és el is érzékenyültem, mekkora lett a lányom.”

Kiss Endi kiveszi részét gyermekei életéből

Bár tavaly 15 év után elvált gyermekei anyjától a Hooligans dobosa, jóban maradt volt párjával, Verával. Így a 6 éves Kiara és a 9 éves Larissza ugyanúgy részei mindennapjainak. Még akkor is, ha koncertek után hajnal háromkor ér haza, reggel kilenckor már siet is a gyermekeihez.

Nekem ők a mindeneim – jelentette ki a zenész. – Édesanyjukkal mindennap megbeszéljük, ki, mikor hova viszi őket. Nem akarok kimaradni az életükből, így tényleg van, hogy napokat nálam alszanak.

De nem csak Kiara és Larissza élvezi az apai szeretetet, hanem a 2005-ben, másik anyától született Boginak is bőven jut belőle.

„Ez a három bestia könnyen levesz a lábamról. Amikor együtt vagyunk, azt csinálunk és oda megyünk, ahová ők akarnak. Nálunk szabadság van és rock and roll! Nem tudok nekik ellenállni, ez van! Turnék után, például, amikor van két-három pihenőnap, akkor is velük vagyok. Nyáron is közös nyaralásra viszem őket.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?