SZTÁRDZSÚSZ

Hamarosan indul az MTVA újabb sikersorozata

A széria napokon belül rengeteg nézőt vonz majd a tévékészülékek elé.
címkék:
  • Szerző: BDF

Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója, a Tóth János című 52 részes, epizódonként 26 perces sorozat március 9-től csütörtök esténként, 20.30-tól lesz látható a Duna Televízión.

Az új sorozatban az M1, majd a Duna Televízió műsorán évek óta sikerrel futó Munkaügyekből jól ismert Tóth János (Mucsi Zoltán) élete válságba kerül. Miután Jánost kirúgják a munkahelyéről, és anyja (Csoma Judit) összeköltözik húsz évvel fiatalabb szeretőjével (Kőszegi Ákos), hősünk kénytelen 55 évesen új életet kezdeni.

Elhagyja a családi fészket és összebútorozik vidéki unokaöccsével, Molnár Balázzsal (Csémy Balázs). Az agglegény János, akiről egész életében anyja gondoskodott, és a fiatal vidéki fiú, aki épp most kezdi gyógyszerész tanulmányait a fővárosban, együtt indul el a felnőtté válás rögös útján. Munkavállalás, pénz, siker és szerelem a cél, de helyzetükön nem könnyít a felbukkanó takarítónő, Valika (Bozó Andrea) és lobbanékony lánya, Szilvi (Rujder Vivien) vagy a kétes erkölcsű pszichológus-vállalkozó, Dr. Angyal (Szabó Simon) sem.

A forgatókönyveket vezető íróként az első 26 epizódban Litkai Gergely jegyzi, a sorozat második 26 epizódját pedig Lengyel Balázs vezetésével négyen írják: Kovács András Péter, Vinnai András, Kormos Anett és Szabó Borbála.

A sorozat kapcsán készült egy Coub-csatorna is, ahová felkerültek és folyamatosan frissülnek Tóth Jancsi legjobb pillanatai a Munkaügyekből.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?