SZTÁRDZSÚSZ

Hamarosan Budapestre látogat: különleges interjút adott Luis Fonsi

Két év után újra hazánkban lép színpadra Luis Fonsi! A Puerto Ricó-i énekes Despacito címû slágerével lopta be magát végérvényesen az egész világ szívébe, azonban ennél sokkal többről szól az élete. A latin macsó a karrierje kezdetén egy fiúbandában énekelt, sőt majdnem sorozatszínész lett belőle.
  • Szerző: Ripost

Több mint húsz éve van az énekesi pályán Luis Fonsi, azonban az igazi világsikert a Despacito című slágerével érte el. Mára már közel hat és fél milliárd megtekintésnél jár a legnagyobb videómegosztón a dal, az énekes karrierje pedig töretlenül ível felfelé. A latin szívtipró interjút adott a %%-nak, ahol többek között elmeséli, miként változott az élete a Despacito óta és hogyan választja el a magánéletét a munkájától.

%Ripost%: Két éve már járt Budapesten, most ismét hazánkba látogat. Korábban fel tudta fedezni a várost? Tervei között van, hogy idén körbejárja Budapestet?

Luis Fonsi: „Mindig igyekszem minél több látványosságot megnézni, még akkor is, ha csak pár órám van rá. Remélhetőleg lesz lehetőségem arra, hogy idén folytassam Budapest szépségeinek felfedezését.”

%%: Rengeteget dolgozik, folyamatosan koncertezik. Hogy van így ideje a családjára?

L.F.: „Minden az egyensúlyon múlik. Mikor egy hosszú koncertturnén vagyok, akkor utánam jönnek egy adott országba, és együtt folytatjuk az utat. Nekem ők a legfontosabbak, ezért azon dolgozunk, hogy ez így működjön.”

%%: A rajongói imádták a Despacito előtt is, de most már nők milliói rajonganak Önért. Hogy kezeli ezt a helyzetet? Mit szól ehhez a felesége?

L.F.:Nagyra értékelem a rajongóimtól kapott szeretetet, csodás érzés! De ez egyáltalán nem zavarja a feleségemmel való kapcsolatomat.”

%%: Mire a legbüszkébb a karrierjével kapcsolatban?

L.F.:Arra, hogy 20 évnyi művészi karrier után is azt csinálhatom, amit szeretek. Nagyon hálás vagyok a rajongóimnak, hogy továbbra is támogatnak engem, ennyi idő után is. Továbbá azoknak a rajongóknak is, akik folyamatosan csatlakoznak ehhez a csapathoz. Áldott vagyok.”

%%: Ha jól tudom, a középiskolában egy fiúbandában énekelt. Meséljen erről!

L.F.: „Egy acapella csapat tagja voltam, aminek a The Big Guys volt a neve. Joey Fatone-nal és két másik sráccal énekeltünk. Rengeteg gyönyörű dalt dolgoztunk fel, amit hangszerkíséret nélkül, négy szólamban adtunk elő. Ezekre a fiúkra azóta is testvéreimként tekintek, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Joey azóta egy csodálatos karriert futott be az NSYNC tagjaként, én pedig a spanyol vonalat választottam.”

%%: 2004-ben színészkedett is. Ha napjainkban felkérnék egy hollywoodi szuperprodukcióba, viszontláthatnánk a mozivásznon?

L.F.: „A múltban néhány sorozatban szerepeltem, de én a zenét választottam. Természetesen, ha egy fontos szerepet kapnék, aminek számomra is értelme van, akkor biztosan belevágnék.”

A latin slágerkirály augusztus 17-én ad koncertet a magyar közönségnek az Aréna színpadán!

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?