SZTÁRDZSÚSZ

Hálátlan az Éden Hotel nyertese?

Kiderült, az újdonsült nyertes, Éden Barbara annak köszönheti vagyonát, hogy Baukó Éva bemutatta őt a TV2 munkatársainak. A Bors cikke szerint a lány csak ezért jutott el a válogatásra.
  • Szerző: Ripost

Úgy tűnik, Baukó Éva végleg megmentette a pornófilmek világától Loki párját, ugyanis Barbara az egykori VV-s miatt lett milliomos.

"Bár Barbival barátnők voltunk régen, és még együtt is laktunk, ez már a múlt, nincs az az isten, hogy újra összebútorozzak vele. Hónapok óta nem beszéltünk, és én nem is szeretnék. Gratulálok a nyereményéhez, élvezze! Örülök neki, hogy tavaly bemutathattam a TV2 munkatársának, amikor én is ott dolgoztam. Valószínűleg nekem is sokat köszönhet, de hagyjon engem békén!"

– szögezte le Éva a Borsnak, aki azt nem árulta el, hogy miért romlott meg a viszonyuk.

A lap információ szerint Éden Barbara egyébként többször próbált kiszállni a pornóiparból, de anyagi okokból mindig csak időszakosan sikerült. Most végre biztosan abbahagyhatja a pornózást. Barbara az mondja magáról, hogy szeret segíteni másokon, így – bár egyelőre nem tudni, pontosan mit kezd a nyereménnyel – most adhat barátnőjének, Baukó Évának – írja a Bors.

Baukó nem vár hálát, sőt látni se akarja többé az Éden Hotel győztesét! Valamin komolyan összebalhézhattak…

Éva utólag szépített

Kiszúrtuk, hogy Baukó később finomította nyilatkozatát:

Rajta állt, hogy megnyeri-e vagy sem! Mindenesetre gratulálok! De ennyi, nem tartom vele a kapcsolatot és mindenki élje a saját életét!

– írja Facebook oldalán VV Éva.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?