SZTÁRDZSÚSZ

Hálaadó koncertet ad Mága Zoltán a védekezésben dolgozóknak

A világhírű hegedűművész augusztus 21-én, a Szent István Bazilika előtti téren ünnepi gálakoncertet ad az egészségügyi dolgozók, állami vezetők, hatóságok, önkéntesek és karitatív szervezetek tiszteletére.
  • Szerző: BDF

Mága Zoltán mindig is élen járt abban, hogy segítsen a bajbajutottakon. Nemrég a távoktatást támogatta táblagépek adományozásával, eközben saját alkalmazottait és zenészeit biztosította a támogatásáról, miszerint a járvány ideje alatt is változatlanul kifizeti a bérüket. A Liszt Ferenc-díjas művész a TV2 jótékonysági műsorában, a Neked énekelekben még ennél is tovább ment: bejelentette, hogy lélegeztetőgépet vásárol, hogy ezzel nyújtson segítséget a súlyos betegeknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most pedig egy újabb megható, mégis fantasztikus ötlettel állt elő:

hálaadó koncerttel szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik a védekezésben dolgoznak.

Tisztelet a hősöknek! Ünnepi hálaadó koncert a Szent István téren

Kedves ismerőseim, barátaim! Már hosszú évek hagyománya, hogy augusztus 20-ai állami ünnep alkalmából nagyszabású szabadtéri koncerten rendezünk a Szent István-bazilika előtti téren, ahol közel 10 ezer ember hallhatja a szimfonikus zenekarom és Kossuth-díjas és rangos művészek előadását. Mindig nagy öröm és megtiszteltetés volt számomra, ennyi ember előtt játszani, és örömöt szerezni. A Szent István téren minden egyes koncertemnek jótékonysági célja volt: hősi halott rendőröknek és katonáknak, árváknak, árvízkárosultaknak, gyógyulásra váró gyermeknek és hátrányos helyzetű iskolásoknak segítettünk a rendezvényünkkel több tízmillió forint értékben.

Idén, ha Isten is engedi, egy újabb nagyszabású ingyenes koncertet szeretnék tartani a Szent István téren, Magyarország egyik legnagyobb és legszebb temploma előtt, hogy köszönetet mondjunk azoknak az orvosoknak, ápolóknak, akik minden egyes percben embertársaink életéért küzdenek a kórházakban, és köszönetünket fejezzük ki a védekezésben dolgozó állami vezetőknek, a rendőröknek, a katonáknak, és az önkéntesnek, valamint a karitatív szervezeteknek, hogy segítséget nyújtanak a rászorulóknak. Hálaadó koncertünkkel tisztelegni szeretnénk azok előtt is, akik az alapvető szolgáltatások ellátását végzik a koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzetben, és biztosítják a napi szükségleteink elérését. Meggyőződésem, hogy kellő tisztelettel és megbecsüléssel kell adóznunk a hétköznapi hősöknek, akik vállalva a kockázatot is, lelkiismeretesen és tisztességgel látják el feladatukat.

Bízom abban, hogy augusztusra már lehetőség nyílik a rendezvény megtartására, és a veszélyhelyzet feloldását követően méltó módon tiszteleghetünk és emlékezhetünk a példamutató összefogásra, és fejet hajthatunk a vírus áldozatainak emléke előtt is. Hiszem, hogy a Szent István-bazilika előtti téren a koncertünk idején Isten a jelenlétével, és áldásával segíteni fog minden honfitársunkon, akik ebben a nehéz időszakban most is példamutatóan cselekedtek.

2020. augusztus 21-én ünnepeljünk együtt, mondjunk köszönetet a védekezésben dolgozóknak!

Addig is vigyázzanak magukra, vigyázzanak egymásra!

Isten áldja Önöket!

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?