SZTÁRDZSÚSZ

Hajmeresztő részletek Brangelináék mindennapjaiból

A gyerekeknek mindent megengedtek, nem volt napi rutinjuk. Brad Pitt próbált némi fegyelmet vinni az életükbe, de most ő is kiesik a képből.
  • Szerző: SZB

Még mielőtt Angelina Jolie beadta volna a válókeresetet, Brad Pitt beismerte a világ előtt, hogy rossz apa.

"Rendszeresen verem a gyerekeket, ez megteszi hatását. És néha enni se adok nekik”

– fejtegette egyéni nevelési elveit még 2011-ben. Persze, ez csak vicc volt. Az azonban már komoly, hogy egyik adoptált fiukat, Paxot ötéves korában büntetésből egy székbe ültette egy időre, és a kisfiú közben összepisilte magát.

Amellett, hogy rendszeresen háborús zónákba és menekülttáborokba vitték a gyerekeket – mert Angelinának szilárd meggyőződése, hogy ez jót tesz a kicsik fejlődésének – a napi rutin a kiszivárgott hírek szerint eléggé kaotikus volt. Ez persze hat gyerek mellett nem is csoda.

Három örökbe fogadott gyermekük, a 15 éves  Maddox, a 12 éves Pax és a 11 éves Zahara mellett Hollywood álompárjának ugyanennyi saját utódja is született: Shiloh most tízéves, az ikrek, Knox és Vivienne pedig nyolc. A család sokáig hat nevelőnőt alkalmazott, vagyis minden gyerekre egyet, és egy séfet, mert Angelina egyáltalán nem konyít a konyhaművészethez, valamint egy tanárt, aki a gyerekekkel foglalkozott.

Idén azonban csökkent a nyolcfős személyzet, mert Angelina megtette testvérét, James Havent gyerekei felvigyázójának, így már csak két nevelőnőt foglalkoztat a család. A színésznő bízik testvérében, és mindig is átutalta számára keresete tíz százalékát, vagyis jó köztük a viszony – írja a brit Daily Mail.

Brad Pitt korábban a "Száll a kakukk fészkére” című könyvhöz, illetve filmhez hasonlította családi életét, amely egy elmegyógyintézetben játszódik.

"Reggeltől lámpaoltásig káosz van, sőt, néha még utána is”

– mondta a színész.

Ezt bizonyára már nem viccből mondta, hiszen a család számos korábbi nevelőnője kiszivárogtatott szaftos részleteket. Egy magát megnevezni nem kívánó korábbi nevelőnő az In Touch magazinnak elmondta: a fészekaljnyi gyerek folyamatosan káromkodott és verekedett, Maddox és Pax voltak a főkolomposok. Maddox egyszer bort ivott, majd autót vezetett a család birtokán, és akkor még csak kilencéves volt. Úgy hírlik, a gyerekeket leginkább Pitt tudta megfékezni.

"Semmi kontrolljuk nincs a gyerekek fölött. Õk az éjszaka kellős közepén rohangálnak, felkeltik a szüleiket, és be akarnak ugrani az ágyukba”

– mondta a nevelőnő.

A gyerekek sosem jártak rendesen iskolába, mindannyian magántanulók, bár Angelina a hírek szerint most arra az elhatározásra jutott, hogy ezen változtat. A tanároknak bizonyára nem lesz könnyű dolguk a szabadjára engedett srácokkal...

És ezeket olvastad már?