SZTÁRDZSÚSZ

Cserben hagyta a nézőket: nyolcszázezer forintot bukott Hajdú Steve

A színész mindig lelkiismeretesen szolgálja a közönségét, ám egyszer ő is elkövetett egy hibát: elfelejtette, hogy előadása van, helyette Ausztriában síelt.

Óriási bakit követett el Hajdú Steve. A színész a #Bochkor vasárnapi adásában bevallotta, hogy bár mindig lelkiismeretesen szolgálja ki a közönségét, korábban mégis kellemetlen helyzetbe hozta magát és a színházát.

Fotó: Sulyok László

„Nálunk a színházban a rendtartás szerint a hétórás előadásra fél hatra oda kell érni. Ha elkésünk, akkor különféle szankciók várnak ránk. Velem egyszer megtörtént, hogy a Játékszínből elkéstem, annyira, hogy el se mentem. Háromórás előadás lett volna, és fél háromkor hívott a művészeti titkár, hogy hol vagyok. Mondtam, hogy Salzburgtól nem messze, egy hegyen a hüttében, mi újság? Hát, előadásod lesz háromkor, mondta a titkár. A gyomrom akkor elindult, beültem a vécére, visszahívtam az akkori igazgatót, hogy valaki ugorjon be vagy mondjuk le. Le is mondták, de amikor hazatértem, közölték velem, hogy ki kell fizetnem a jegyek árát, hiszen elmaradt az előadás. Nyolcszázezer forintot buktam, részletekben fizettem ki” – mondta el az ATV műsorában a színész.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?