SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, negyvenes nők ostromolják a Sztárban sztár leszek! énekesét

Hadas Alfrédért odavannak a nők! A Sztárban sztár leszek! versenyzője több ezer rajongói levelet kap.
  • Szerző: angie

Még csak tizenkilenc éves, de máris nagy sikert arat a gyengébbik nem körében. A Sztárban sztár leszek! versenyzője nem tagadja, jólesik neki a rengeteg üzenet, a telefonszámok is, amiket kap, de jelenleg nem engedheti meg magának, hogy elvonják a figyelmét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Szó sincs arról, hogy gondolatban ne kalandozna el néha, de direkt nem keresi a lehetőségeket. Miért is keresné, ha a lehetőség magától kopogtat az ajtaján? Elég megnyitnia az Instagram-oldalát, vagy beülnie egy kávézóba...

„Nagyon sok üzenetet kapok, néha hívogatnak is a lányok az Instagram-on és többen fotókat is küldenek magukról. Természetesen jólesik, és a kedvesebb üzenetekre válaszoltam is kezdetben, de eldöntöttem, hogy most inkább a feladatomra kell koncentrálnom. Ismerem magam, így tudom, ha teret adnék a csajozásnak, az a teljesítményem rovására menne. Engem elvisznek az érzéseim, vagyis, ha csinálok valamit, azt teljes átéléssel teszem.” – árulta el Alfréd, akiért, mint kiderült, nem csak a fiatal lányok, de a korosabbak is odáig vannak. Utóbbiak között akadt olyan, aki személyesen tett ajánlatot a versenyzőnek.

„A legidősebb hölgy, aki közeledett hozzám, negyven pluszos volt. Egy kávézóban ültem, amikor egyszer csak odalépett és egy kis papírfecnit nyújtott felém. A telefonszáma és a neve volt rajta, de nem hagyta annyiban a dolgot, megkért, hogy hívjam fel, ha majd lesz kedvem és időm… Szép nő volt, az nem vitás, de most csak a vasárnapi műsorokra tudok koncentrálni” – mesélte a rapper, aki a Borsnak bevallotta, egyáltalán nem bánja, ha a választottja nála jóval érettebb. „Kifejezetten tetszik, ha a barátnőm, vagy a lány, akivel randizom, nálam idősebb. Most vagyok 19, szóval ha a párom huszonnyolc éves, az teljesen belefér. Egy biztos, annál már ne legyen több, nem szeretném, ha miattam hullanának szét családok” – nevetett Hadas Alfréd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?