SZTÁRDZSÚSZ

Gyorsan le akarsz fogyni? Hódi Pamela zsírt eszik, csontsovány lett!

Itt a legújabb divatdiéta! És még csak koplalnod sem kell hozzá! A legfinomabb falatokkal érheted el a kívánt testsúlyt!
  • Szerző: T.B.

Zsírdiétával készül Hódi Pamela a bikiniszezonra és július elsejei esküvőjére. A különleges fogyási módszerrel egyik munkatársa ismertette meg Pamelát, és az elmúlt hetekben csak úgy szaladtak le róla a kilók.

A módszer lényege, hogy minél zsírosabb ételeket fogyasszunk. Berki menyasszonya a FEM3 Micsoda nők című műsorában osztotta meg vadonatúj diétájának alapjait.

"Naponta 16 órán keresztül nem szabad enni, de szerencsére ebben az alvás is benne van. Délelőtt nem eszem, csak azután iszom egy tejeskávét, hogy Natit elvittem az oviba. Délben eszem először, majd utána jól megvacsorázom. Minél zsírosabb ételeket kell enni, a szénhidrátot és a cukrot messzire el kell kerülni. Sok diétát kipróbáltam már, de eddig ez a leghatásosabb, és csalónapra se vágyik az ember" - mesélte a Blikknek Pamela.

"A lényeg, hogy megemeljük a zsírbevitelt, viszont a szénhidrátot kerüljük. Ha megkérdezik, hogy tudatosan vásárolok-e, nevetve rábólintok, hiszen azt az élelmiszert veszem meg, amelyben a legtöbb a zsír" - mondta mosolyogva Berki szerelme, aki 67 kilóval kezdte áprilisban, most 63,7-nél tart.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?