SZTÁRDZSÚSZ

György herceg rengeteget hisztizik

Egykori alkalmazottjuk meglepő történeteket mesélt a hercegi családról, és leginkább Katalinék első gyerekéről mondott érdekeseket.
  • Szerző: The_M

Már maga Vilmos herceg is többször utalt rá viccesen, hogy fia nem éppen egy angyal. Most viszont a hercegi család egyik korábbi alkalmazottja olyan történeteket mesélt Györgyről, amik alapján egy igazi ördögfióka.

Bár Katalin mindent megtesz, hogy fia ne legyen elkényeztetve, és ne egy nagyképű kékvérű legyen belőle, nagyon nehéz a dolga. György ugyanis rendkívül önző és hisztis. Gyakran a földre veti magát és szinte őrjöngve követel bizonyos játékokat. Ilyenkor Katalin általában utánozni kezdi, és ettől az ifjú herceg elszégyelli magát.

De sokszor van büntetésben is. Ugyanis folyton egy bottal üldözi és veri a család kutyáját, Lupót, a húgát pedig csipkedi. Sőt az is kiderült, hogy a dadust sem azért alkalmazzák, hogy Katalint tehermentesítse. Valójában fegyelmezési eszköz a hercegné kezében. Ha György rosszalkodik, akkor a dadával beküldik a szobájába, és attól nagyobb büntetés nincs neki, mint hogy nem tud a szabadban rohangálni és játszani.

A legrosszabbak viszont az étkezések. Mivel György szinte minden ételt utál, és ami nem tetszik neki, azt a földre borítja vagy szétköpködi. Annak ellenére, hogy mindig neki kell feltakarítania. De még ez sem szoktatja le erről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?