SZTÁRDZSÚSZ

Győrfi Pál két nap alatt tanult meg főzni

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője kötényt öltött, fakanalat ragadott, hogy a TV2 főzőshowjában bizonyítsa, hogy a konyhában is megállja a helyét. Dacára annak, hogy szinte semmi köze nem volt a gasztronómiához.
  • Szerző: Ripost

Győrfi Pál könnyebben ment meg egy életet, mint hogy ebédet készítsen. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője mégis felvette a kötényt, és beállt a MasterChef VIP 2. konyhájába versenyezni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az a szomorú valóság, hogy eddig egyáltalán nem tudtam főzni. Még egy tojásrántotta elkészítése is gondot okozott, úgyhogy komoly hendikeppel indultam a többiekkel szemben, akikről azért ki lehet jelenteni, hogy gyakorlott háziasszonyok és „háziurak” – magyarázta a Borsnak a TV2 főzőműsorának újdonsült versenyzője, aki azt is elárulta: nem volt felkészületlen, mert a felesége ”tréningezte„ és két éjszakán át gyakorolt.

A Mentôszolgálat szóvivôje eleinte arra gondolt, puskázni fog, de elvetette ezt az ötletet

”A feleségem megmutatta, hogy miként kell rántást készíteni, húsokat feldolgozni, én pedig szorgalmas kisdiákként mindent lejegyzeteltem. Gondolkodtam is rajta, hogy a főzésre beviszem valahogy a puskát, de aztán gyorsan elvetettem az ötletet„ – mondta nevetve, majd a versenyen szerzett élményei kapcsán arról is beszélt, hogy sokként érte, mikor nem ismerte fel az alapanyagokat, és még az idővel is folyamatosan harcolt.

”Szokatlan volt ennyi idősen „bizottság előtt vizsgáznom”, ráadásul ugye az ételek magukért beszélnek, nem magyarázhattam meg a bizonyítványomat, csak szépen, csendben hallgattam a mindig jogos kritikát. De nincs ezzel baj, tudom tartani a számat, csak hát nagyon nehezemre esik„ – fűzi hozzá az Országos Mentőszolgálat szóvivője, aki augusztus 3-tól látható a TV2 főzőshow-jában.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?