SZTÁRDZSÚSZ

Gyermeke egészségéért aggódik Erdei Zsolt

A hiperaktivitás tüneteit produkálja Erdei Zsolt hároméves kislánya, Gréti.
  • Szerző: Ripost

Erdei Zsolt világbajnok ökölvívóként jól bírta a csapásokat, de rá kellett jönnie, hogy a gyermeknevelés néha mindennél küzdelmesebb meccs.

Madár a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökeként mostanában sokat dolgozik, de emellett apaként is keményen helytáll. A %%-nak azonban bevallotta, ez nem mindig könnyű, mivel kislánya és kisfia is koraszülöttként jött a világra, így némiképp speciális törődést igényelnek. Olyannyira, hogy már a nyaralást sem tudják megoldani.

"Nyáron általában Rékáék leköltöznek a balatoni nyaralónkba, és amíg én itthon dolgozom, a gyerekekkel jól érzik magukat a vízparton. Most azonban nem hiszem, hogy sokáig bírja majd egyedül a két gyerekkel. De megértem, mert nem is lehet… Vilmoska már felállt, de még nem jár stabilan, elesik, figyelni kell rá, be ne verje a fejét, Gréti pedig állandó rohanásban van, képtelenség követni”

– kezdte Madár, aki néha már komolyan aggódik lánya egészségéért, ugyanis kiderült, Gréti nem hajlandó enni.

Ha tudni szeretnéd, mi okozza az étkezési zavart Madár kislányánál, és hogyan próbálják kezelni a helyzetet a szülők, olvasd el a %% keddi lapszámában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?