SZTÁRDZSÚSZ

Gyászolja sosem látott nővérét a Sztárban Sztár leszek! énekese

Farkas Lajos nem beszél róla gyakran, de halottak napján mindig megemlékezik elhunyt nővéréről.
  • Szerző:

Halottak napján mindenki elcsendesült, egy kicsit befelé figyelt és megemlékezett elhunyt szerettéről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Így tett a Sztárban Sztár leszek! énekese is, aki a nővérét veszítette el. Farkas Lajos nem szokott beszélni róla, mert nem ismerhette meg a testvért, aki évekkel az ő születése előtt hunyt el.

„Már kisfiú koromban mesélt róla anyukám. Elmondta, hogy volt egy lánytestvérem, aki a születése után két nappal meghalt. Gondok voltak a szüléssel, de igazából ma sem tudom pontosan, hogy mi történt. Azt viszont tudom, hogy most lenne 33 éves. Nem ismertem őt, de így is sokat gondolok rá” – mesélte szomorúan Lajos, aki annak ellenére, hogy soha nem ismerte a nővérét, úgy érzi, mai napig a családjuk része.

„Soha nem feledkezünk meg róla, hétköznapokon is gondolunk rá, de halottak napján mindig megemlékezünk róla. Kimegyünk hozzá a temetőbe, viszünk neki virágot és beszélünk hozzá. Anyukámnak hatalmas fájdalma volt, hogy elvesztette őt és sokáig nem is sikerült ismét teherbe esnie. Az orvosok már lemondtak róla, hogy még egyszer megtörténhet a csoda, de 8 hosszú év és komoly kezelések után, megfogantam én” – mondta büszkén az énekes, aki mindennap úgy érzi, a tragikus veszteség után, édesanyjának egyedül ő jelenti a fényt. Szomorú ami történt, Lajos mégis úgy érzi, nővérének köszönheti, hogy szüleik őt mindennél jobban szeretik.

Ha szeretnél még több részletet megtudni, olvasd el a hétfői lapszámát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?