SZTÁRDZSÚSZ

Gyászol az Omega együttes: „Pokoli időket élünk”

Még mindig gyászolják elvesztett zenésztársaikat az együttes tagjai. Ám most még ráadásul a frontember felépüléséért is aggódhatnak.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, tavaly november 18-án hunyt el Benkő László, az Omega együttes billentyűse. Ráadásul pár nappal később elveszítették korábbi gitárosukat, Mihály Tamást is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A legendás zenészek hiánya azonban az eltelt egy év távlatából is ugyanúgy fáj rajongóiknak és zenésztársaiknak is.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Mondhatni kegyetlen időszakon ment át az együttes, de sajnos még nagyon úgy fest, hogy nem értek véget a megpróbáltatásaik. Nemrég ugyanis az a szörnyű hír sokkolta őket, hogy kórházba került a zenekar frontembere, Kóbor János.

A banda tagjai, valamint Benkő fia, Balázs a Blikknek mesélt arról, mit éreznek most, ebben a gyásszal és fájdalommal teli időszakban.

„Nagyon nehéz ez az időszak. Nemrég volt halottak napja, most pedig az évforduló. Fájdalmas, mert ilyenkor feltépődnek a sebek. Főleg édesanyámon látom, hogy az ünnepek, az évfordulók mennyire megviselik, de ez talán már így is marad örökre” – mondta a lapnak Benkő Balázs.

Az együttes egykori dobosa, Ciki, azaz Debreczeni Ferenc összetörve mesélt a mostani időszakról.

„Pokoli időket élünk. Laci és Tomi elvesztése olyan volt, mintha családtagokat gyászolnánk. Hatalmas űrt hagytak maguk után. Laci halála után sok dolog nem is tudott megvalósulni. Bár a családja azt mondta, nyugodtan lépjünk fel nélküle is, biztosak voltunk benne, hogy egy évig nem koncertezünk. Nehezen jönnek most is a szavak, mert ami szegény Meckyvel történik... Nehéz most a jövőt látni, mert egyáltalán nem derűs, ha arra gondolok, mi vár ránk. Még nem adtam fel, hogy újra színpadon legyen az Omega, de nagyon sok, ami az elmúlt egy évben velünk történt” – magyarázta elcsukló hangon Ciki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?