SZTÁRDZSÚSZ

Gyász: tragikus balesetben vesztette életét az NCIS sztárja

Tragikus balesetben, egy extrém sport miatt kellett életét veszítenie 58 éves korában Cliff Simon sorozatszínésznek.
  • Szerző: Ripost

Március 9-én kedden egy kiteboarding balesetben vesztette életét mindössze 58 éves korában Cliff Simon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A dél-afrikai színész halálhírét közösségi oldalán osztották meg rajongóival. A bejegyzésből kiderült, hogy Malibu mellett a Topanga strandon következett be a tragikus balesete.

Fotó: Pixabay

Cliff egészen fiatal korától kezdve arra törekedett, hogy ő legyen az első dél-afrikai úszóbajnok, aki olimpiai aranyérmet szerez. Az úszásoktatóként dolgozó édesanyja készítette fel a versenyekre, egészen kicsi korától.

Hatéves korától kezdve pedig nemcsak az úszásban, de a tornában is tehetségesnek bizonyult. Mire elérte a 15 éves kort, már országos szinten versenyzett mind úszásában, mind pedig tornaszámokban.

1975-ben szüleivel az Egyesült Királyságba emigráltak, ahol elvégezte az iskolát. Később felnőttkorában visszatért hazájába, ahol beállt a légierőhöz. Két év szolgálat után azonban megkezdte színészi pályafutását – írja a Hollywood Reporter.

A színész elsősorban a Csillagkapu SG-1 című sci-fi sorozatban vált híressé, amiben a gazember Ba'al-t alakította. Később újra életre kelthette karakterét a Csillagkapu: Continuum is. Emellett több híres sorozatban is szerepelt még, mint az NCIS, a Castle, a Nash Bridges.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?