SZTÁRDZSÚSZ

Gyanúsítottként hallgatják ki Ambrus Attilát

Ittas vezetésen kapták Ambrus Attilát, azonnal bevonták a jogosítványát, most sofőrrel közlekedik, vagy a felesége fuvarozza a munkába.
  • Szerző: Ripost

A Viszkist néhány hete állították meg a rendőrök, majd megszondáztatták, és szinte azonnal el is vették a jogosítványát. Ambrus Attila Szegeden, egy fesztiválon vett részt, amikor meggondolatlanul autóba ült.

Ambrus a Tisza partján parkolt, és csak pár száz méterrel arrébb, a szálláshelyére szeretett volna eljutni, ám nem mérlegelte, hogy az előző este elfogyasztott alkohol még javában kimutatható a szervezetében.  Se perc alatt megtörtént a baj, most ismerősei fuvarozzák.

"Három napig voltam egy rendezvényen, szombatról vasárnapra pedig az autómat akartam átvinni a szállásomra, mert nem akartam ott hagyni, ahol parkoltam, mivel ott már nem őrizték”

– kezdte a Viszkis, aki állítja, hogy nem volt részeg, két pálinkát ivott előző este, amit még hajnalban is kimutatott a szonda.

"A szondáztatás után azonnal elvették a jogosítványomat, és hamarosan lesz egy meghallgatásom is a rendőrségen”

– ismerte el Ambrus, aki fazekasmesterként portékájával folyton járja az országot, így szinte a megélhetése múlhat a jogosítványán.

Ha tudni akarod, mire számíthat a Viszkis, olvasd el a %% csütörtöki lapszámát.

És ezeket olvastad már?