SZTÁRDZSÚSZ

Gregor Bernadett környezettudatos életmódra neveli a fiát

Magyarország kormánya közzétett egy környezetvédelmi kérdőívet, amit bárki kitölthet a zold.kormany.hu című oldalon. Ezzel kapcsolatban kerestük meg a Jászai Mari-díjas színésznőt.
  • Szerző: szbd

Gregor Bernadett folyamatosan tanulja, hogyan lehetne még környezettudatosabb, és a fiát, Álmos Attilát is erre az életmódra neveli.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Hosszú évek óta igyekszünk odafigyelni a környezetvédelemre. A társasházban, ahol lakunk szerencsére vannak szelektív hulladékgyűjtő-kukák, természetesen a műanyagot és a papírt is külön szortírozzuk. Azt gondolom, ez mostanra már rutinná vált az életünkben” – kezdte a 7-nek a Jászai Mari-díjas színésznő.

Gregor Bernadett (Fotó: Ripost)

„Amire még odafigyelünk, az a vízzel való takarékoskodás. Fogat úgy mosunk, hogy közben elzárjuk a vízcsapot, és mosogatáshoz is csupán minimális vizet igyekszem használni. Ezeken kívül a fiamnak vettem egy üvegkulacsot, ezt viszi a suliba, és tölti mindig újra. Folyamatosan tanulom, hogyan lehetnék környezettudatosabb, és igyekszem fejlődni. Szerintem az ember úgy van vele, hogy túl kicsi pontnak érzi magát ahhoz, hogy mondjuk számottevő legyen, de ennek pont az a lényege, hogy ha mindenki ezt a minimális dolgot megteszi, akkor valami nagyobb dolog jön ki belőle„ - tette még hozzá Gregor Bernadett.

Magyarország kormánya nemrégiben közzétett egy környezetvédelmi kérdőívet, amit bárki kitölthet a zold.kormany.hu című oldalon. Kattints, és töltsd ki te is!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?