SZTÁRDZSÚSZ

Gregor Bernadett kitálalt a magánéletéről, olyasmit mondott, amit soha

A színésznő korábban el sem tudta képzelni, hogy egyedülálló nőként éljen, ám mára ráérzett a magány ízére, és már egyáltalán nem szomorkodik.
  • Szerző: ripost

Már egyáltalán nem okoz gondot az egyedüllét Gregor Bernadettnek!

A színésznő négyszer volt már házas, legutóbbi kapcsolata idén ősszel ért véget, ám egyelőre esze ágában sincs új férfit keresni maga mellé.

"A szerelem persze nem döntés kérdése, de nem vágyom rá. Most nagyon élvezem az egyedüllétet. Ez egy nagyon jó és nyugalmas időszaka az életemnek. Nincs hiányérzetem az élet semmilyen területén. Negyvenhat éves vagyok, kiforrott személyiség, berögzött szokásokkal, el tudom magam tartani.

Nem akarok én már függeni senkitől érzelmileg, és nem szívesen kötök már kompromisszumot.

Õszintén szólva most nem is tudom elképzelni, hogy valaha lesz valakim" - mondta el a Borsnak a színésznő, aki jól tudja, hogy ez egy teljesen új időszak az életében.

"Ha jól belegondolunk, én azért nem sokat voltam egyedül az életemben. Féltem is egyedül lenni, rettegtem a magány érzésétől. Pedig semmi különös nem történik. Sokáig hittem azt, hogy ahhoz, hogy az ember teljes életet éljen, mindenképpen szükség van egy társra. Most élvezem ezt az állapotot, amiben tulajdonképpen huzamosabb ideig még nem voltam. Önbecsülést, önbizalmat ad."

Bernadett ettől függetlenül szép és fontos dolognak tartja a házasság intézményét, és annak ellenére, hogy neki eddig nem sikerült megtalálnia az igazit, hisz benne.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mákos guba egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?