SZTÁRDZSÚSZ

Újra eltemetnék Gesztesi Károlyt, ide kerülhetne a sírhelye

Méltó nyughelyet állítanának az elhunyt színésznek. A Hit Gyülekezetének alapítója drámai szavakkal emlékezett meg a tragédiáról.
  • Szerző: Ripost

Gesztesi Károly tavaly január 4-én hunyt el. A népszerű színész halálhíre az egész országot megrázta. Mint ismeretes, Szegedre indult egy előadásra, amikor Budapesten, a Ferdinánd hídnál rosszul lett és félreállt az autójával. Kiderült, infarktust kapott, az életét pedig már nem lehetett megmenteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A újságírója az évforduló alkalmából kilátogatott a közkedvelt színész nyughelyére.

Nemrég pedig a Blikk értesült arról, hogy Németh Sándort (70), a Hit Gyülekezetének alapítóját és vezető lelkészét azzal kereste meg a színész egyik rokona, hogy szerinte Budakalásznál méltóbb helyet kellene találni Gesztesi sírjának.

„Valóban így történt, de a végső döntés a család kezében van. Beszélünk majd velük erről, és ha úgy gondolják, akkor az újratemetés és a síremlék elkészítésének költségéhez hozzájárul a gyülekezetünk is” – mondta el az atya.

Fotó: Ripost

„Én azt gondolom, a Fiumei úti sírkert méltó lenne Károlyhoz, és a márványból vagy gránitból készült síremléknek is olyan minőségűnek kell lennie, amely méltó színészi nagyságához” – tette hozzá Németh Sándor.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?