SZTÁRDZSÚSZ

Gönczi Gábort teljesen kicserélte a szerelem

Külsőleg és belsőleg is megváltoztatta a szerelem az RTL Klub mûsorvezetőjét. A korábban kölyökképû tévés férfias körszakállat növesztett, lefogyott, és remekül érzi magát a bőrében. Nem vitás, a sármos Gönczi friss kapcsolatában szinte újjászületett.
  • Szerző: Doris

Felszabadult, energikus és remekül néz ki! Nagyot fordult a világ Gönczi Gáborral, aki nem tagadja, hogy tavalyi válása után komoly válságba került az élete. Az új szerelem azonban villámcsapásként érte, és külsőleg és belsőleg is teljesen megváltoztatta a Fókusz műsorvezetőjét.

 

A tomboló természet háborút indított ellenem... vajon ki nyer a végén???

Posted by Gönczi Gábor on 2015. július 20.

A negyvenhez közel is kölyökképű tévés újabban macsós borostával hódít, bár ezt a változást még csak nem is tervezte. Új párja, Ildikó viszont odavan a férfias körszakállért.

"Nyaralni mentünk a párommal, Ildivel, ám elfelejtettem bepakolni a borotvát. Aztán a következő két napban nem mentünk el vásárolni, így elmaradt a borotva beszerzése. Közben persze elkezdett nőni a szőr az arcomon, két nap után már látszott is. Ildi rám nézett, és közölte, hogy nagyon tetszik neki, kérte, maradjon már így. Aztán eltelt a vakáció, de azt gondoltam, csak érdemes lenne megmutatni az új külsőt a családnak és a barátoknak, majd utána újra megborotválkozom. Magam is meglepődtem, mennyire bejött nekik az új külsőm."

- mesélte nevetve Gönczi a Blikknek, aki a szakáll mellett jelentős fogyásával is növelte vonzerejét. Nem csak külső változások utalnak azonban arra, hogy a szerelem mennyire megváltoztatta az RTL Klub műsorvezetőjét.

"Teljesen új ember lettem az elmúlt hónapokban. Az normális, hogy a komoly magánéleti váltás után meg kellett újra találnom az utamat, de ez sikerült. Beköltözött az életembe egy csodálatos ember, egy valódi angyal, akinek köszönhetően egyszerűen fantasztikusan érzem magam a bőrömben."

- áradozott új kapcsolatáról a felszabadult tévés, aki a hétvégén egy nagyszabású bulival ünnepli 40. születésnapját, amit szerelme szervezett neki.

A változás azonban nem csak neki, hanem volt feleségének, Tatár Csillának is jót tett. A boldogságtól sugárzó kismama novemberre várja első gyermekét új szerelmétől, az üzletember Balázstól. Vajon Gönczi készül már az apaszerepre?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?