SZTÁRDZSÚSZ

Gönczi Gábor élő adásban közölte a hírt: a felesége fontos döntést hozott

A Tények híradósának várandós felesége alaposan átbeszélte a lehetőségeket a férjével, végül mindketten egyetértettek abban, hogy ez a legjobb megoldás.
  • Szerző: ripost

Gönczi Gábor felesége fontos döntést hozott. Ildikó a második gyermeküket, egy kislányt hord a szíve alatt, és úgy határozott, hogy a biztonságuk érdekében várandósan beoltatja magát a koronavírus elleni vakcinával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gönczi Gábor és felesége fontos és felelősségteljes döntést hoztak

Gönczi Gábor és felesége fontos és felelősségteljes döntést hoztak (Fotó: Ripost)

„Nagyon sokáig figyeltük a híreket ezzel kapcsolatban, és sokáig azt mondtuk, hogy nem oltatjuk be Ildit, mert félünk. Aztán sok megerősítés érkezett, és a nőgyógyászunk egyértelműen azt mondta: Gáborka, ha azt szeretnéd, hogy biztonságban legyenek, akkor oltakoztok! Utána rengeteg interjút elolvastam, és minden szakember azt nyilatkozta, hogy be kell oltani a kismamákat. A magzatra semmiféle rossz hatással nincs a vakcina, viszont megakadályozhatjuk vele, hogy a kismama az intenzív osztályra kerüljön” – mondta el a Mokkában Gönczi Gábor.

Felesége, Ildikó amiatt aggódott csak, hogy a születendő kislányukra rossz hatással lesz a vakcina, de egyértelmű választ kaptak annak tekintetében, hogy ettől egyáltalán nem kell tartaniuk.

A Tények híradósa a hétfői Mokkában azt is elmondta, hogy július végén érkezik a kislányuk, akinek a nevét már kiválasztották, de egyelőre titokban tartják.

„Nekem volt egy nevem, amit leírtam nyolcadikos koromban, és Ildivel úgy döntöttünk, hogy azt a nevet választjuk a lányunknak. Nagyon szoros kapcsolatban állunk a babával, Ildinek szép nagy már a pocakja. Áron sokáig fiútestvért akart, de most már várja a kishúgát” – fogalmazott mosolyogva a híradós.

A Mokka videóját és a teljes beszélgetést itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?