SZTÁRDZSÚSZ

Gesztesi megmutatta: Íme, a színész sosem látott kisfia

A színész ideje nagy részét legkisebb fiával, a 9 éves Áronnal tölti, akit először a Ripostban ismerhetünk meg.
  • Szerző: Buster

Amikor azt kérdeztük Gesztesi Károlytól, hogy mivel tölti most a szabadidejét, azonnal rávágta: főállású apa. Nos, úgy tűnik, pihenésre aligha jut ideje, hiszen öt gyereke felváltva köti le a szabadidejét.

Főleg nyáron nagy a jövés-menés a budakalászi házában, amikor kevesebb a színházi és filmes teendője. Gesztesinek az elmúlt közel harminc évben bizonyítania kellett apaként, hiszen szinte minden korosztályból van egy gyereke.

"Most is a legkisebb fiammal, Áronnal megyünk a törzshelyünkre, ami egy budapesti szálloda aquaparkja. Vele töltöm a legtöbb időt, de a másik négy gyerkőc is gyakran van nálam. Áron fantasztikus kissrác, akivel sokat lehet nevetni. Nagyon jó a humora és hihetetlen éleslátással él. Ki merem jelenteni, hogy sokat tanulok tőle, önmagamról is."

Ha vele vagyok, nem érek rá öregesen napozgatni, mivel igen eleven kölyök.

"Szóval formában tart”

– sorolta Gesztesi, aki rengeteg energiát fordít arra, hogy összeterelje népes családját egy-egy apás napra. Hogy mi történik egy-egy ilyen családi összejövetelen és mire készül a következő évadban, az kiderül a %% napilap pénteki számából.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?