SZTÁRDZSÚSZ

Gergely Róbert: Megreformálom a színházat!

A szombati előadást már jeltolmács és narrátor segítségével élvezhetik a nézők.
  • Szerző: angie

Gergely Róbert csütörtökön lett 63 éves, de ez nem annyira villanyozta fel, mint a tudat, hogy a magyar kultúra napján, online előadással mutathatják be a Császár új ruhája című darabot. A színész már nagyon izgatott, ami nem csoda.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Tv2

„Ha valaminek nagyon örülök az az, hogy a születésnapom után egy nappal, a magyar kultúra napján debütálhat a Gergely Theáter online, a Császár új ruhájával. Ugyanez „akadálymentesítve” megtekinthető szombaton és vasárnap a fogyatékkal élők számára is, mondhatni kicsit megreformálom a színházat. Ezt azt jelenti, hogy jeltolmács és narrátor is segíti majd az előadást. Számomra mindig is fontos volt, hogy az elesetteken, rászorulókon segítsek” – árulta el a színész, aki a koronavírus ideje alatt igyekszik optimista lenni, szerinte ezekben a nehéz időkben a nevetés a legjobb orvosság.

„Hiszek abban, hogy a nevetés gyógyít és, mint színésznek egyetlen fegyverem van a jelenlegi helyzetben. Ez nem más, mint a nevettetés, a szórakoztatás. Mondhatni, játékból doktor vagyok. Dr. Gergely rendel!” – viccelődött Gergely Róbert, aki idén a születésnapján is csak a munkára, az online színházra koncentrált.

„Hatvanhárom éves lettem csütörtökön. Amikor a születésnapomról kérdeznek, azt szoktam mondani, hogy sajnos, hála Istennek. Utoljára 50 éves koromban örültem a születésnapomnak, mert be kell látni, hogy nagyon telik az idő. Az ember egy pillanat alatt egyik klubból a másikban találja magát, és észre sem veszi. Jelenleg a hatvanasokét erősítem. Maradjunk annyiban, hogy idén nem volt semmi hacacáré vagy nagy rákészülés” – fejezte be a színész.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?