SZTÁRDZSÚSZ

George Clooney felesége őrjöng

Amal Alamuddin nehezen viseli, hogy férjének rengeteg hölgy barátja van, és legszívesebben mindegyiket eltörölné a Föld színéről. Kiváltképp Julia Robertset.
  • Szerző: Ripost

Nemcsak móka és kacagás, ha a világ egyik legjobb pasijának lesz valaki a felesége. Kérdezze csak meg bárki Amal Alamuddint, aki kezd rájönni, hogy nem ő az egyedüli nő George Clooney életében.

Megőrül a féltékenységtől

A színész-rendező ugyanis nemcsak akkor kedveli a hölgytársaságot, ha szerelemről van szó, de a barátai többsége is nő.  Amal kénytelen azzal együtt élni, hogy a férjét olyan gyönyörű nők hívogatják minden nap, mint Nicole Kidman, Sandra Bullock, Cindy Crawford, Jennifer Aniston vagy Eva Longoria. Ami érthető módon rettenetesen zavarja, és olykor valósággal eszét veszti a féltékenységtől.

A főellenség

A legjobban viszont nem az említett színésznőket, hanem Julia Robertset gyűlöli. Tőle legszívesebben eltiltaná Clooney-t, de már így is túl sok téren próbálta szabályozni párja életét, és nem akar azért totális diktátorként viselkedni. Ezért más módszerekkel tesz meg mindent azért, hogy George és Julia a legkevesebb időt tudják kettesben eltölteni. Még új közös filmjük, a Money Monster forgatásaira is kijár, hogy szemmel tartsa őket. Sőt a szüleit és a húgát is magával hordja, hogy a bio térfigyelő rendszer tényleg mindent lásson.

Roberts pedig érzi, hogy Amal finoman szólva se kedveli, így ő sem próbálkozik a barátkozással. Inkább azzal traktál mindenkit a stábban, hogy mennyire rosszul választott George, és sokkal jobbat is találhatna a jogásznőnél.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?