SZTÁRDZSÚSZ

Újabb elképesztő kijelentést tett testvéréről Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti finoman szólva is különös kijelentést tett az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén. Különösen annak fényében, hogy a pénz miatt haragszanak egymásra Győzikével.
  • Szerző: Buster

Érdekesen alakult a Gáspár Zsolti és Hajdú Péter között zajló beszélgetés, melyet péntek este láthatnak a nézők a LifeTV képernyőjén. Zsolti gazda ugyanis nagy szeretettel mesélt a házigazdának Győzikéről, annak ellenére, hogy a testvérek kapcsolata finoman szólva is viharosan alakult mostanában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gáspár Zsolti és Hajdú Péter

Gáspár Zsolti a testvérétől kér kölcsön, ha megszorul (Fotó: LifeTV)

A beszélgetés egyik legkülönösebb fordulata kétségtelenül az lesz, amikor Zsolti elárulja, kihez szalad segítségért, ha megszorul. Ő ugyanis nem a közismerten jómódú édesapjától kér kölcsön, hanem a testvérétől, akivel történetesen éppen az örökség miatt vannak rosszban.

„Mindent édesapánknak köszönhetünk, hogy az Isten áldja meg minden lépését! Ő indított el minket... Még most is, ha bármit venni akarok, vele beszélem meg elsőként. De amikor elfogy a pénzem, nem hiszed el, ki ad nekem” - kezdte az Összezárva Hajdú Péterrel felvételén Zsolti.

„Elsőnek Győzőhöz megyek, bár mostanában nem voltam nála. Ő mindíg adott nekem, ha kellett. Neki mindig volt pénze. Arra viszont mindig figyel, hogy a határidőt betartsam. Ha nem tartom be, akkor nagyon morog és kiabál. Ha viszem neki időben és még aznap elkérem, odaadja. De ha csak egy napot is csúszok, akkor kiakad” - árulta el a fiatalabb Gáspár-fivér a péntek este 10 órakor kezdődő műsorban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?