SZTÁRDZSÚSZ

Elmaradt a békülés: Nem ült egy asztalhoz Gáspár Győző és Zsolti

Jó ideje tart már a testvérviszály Gáspár Győző és Gáspár Zsolti között. Ez oldódhatott volna meg a vadonatúj évaddal hétfőn startoló Hal a tortán forgatásán.
  • Szerző: Buster

Akár össze is jöhetett volna a kamerák előtti békülés a Gáspár testvéreknek, de végül Zsolti gazda az utolsó pillanatban lemondta a forgatást. A -nak megszólalt a két fivér.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gáspár Győző

Győzike békülni akart testvérével (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

Nem kisebb dologra vállalkoztak a TV2 Séf csatornán hétfőn induló Hal a tortán készítői, mint hogy hosszú idő után egy asztalhoz ültetik Gáspár Győzőt és testvérét, Gáspár Zsoltit. Mint ismeretes, a fivérek között finoman szólva sem felhőtlen a viszony, mondjuk ki, nem beszélnek egymással. A békülésre remek lehetőség kínálkozott, amikor mindkettejüket felkérték, mérettessék meg főzőtudományukat a Hal a tortán legújabb szériájába. A úgy értesült, hogy Zsolti gazdában és Győzikében is megvolt a hajlandóság, de végül a fiatalabb fivér a forgatás előtt nem sokkal jelezte a stábnak, mégsem tud részt venni a felvételeken.

Velük indult újra a Hal a tortán (Fotó: TV2)

„Zsolti végül mégsem jött el, pedig ez valóban egy jó lehetőség lett volna arra, hogy rendezzük a viszonyunkat úgy családilag, hiszen a műsor házigazdája Bea asszony. Hogy őszinte legyek, vártam a forgatás kezdetét, hiszen hiába vagyunk szomszédok Zsoltival, csak futólag találkozunk, és hát nem igazán szólunk egymáshoz. Csalódtam, amikor végül közölték, mégsem vállalta a forgatást” - mesélte Gáspár Győző.

Gáspár Zsolt

Zsolti az utolsó pillanatban lemondta a forgatást (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

Gáspár Zsolti állítja, szeretett volna együtt forgatni a bátyjával és sógornőjével, de végül egy számára nagyon fontos projekt közbeszólt. „Én is éreztem, hogy jó lehetőség lehet, ha együtt forgatunk Győzővel és Beával, ezért is mondtam igent a Hal a tortán felkérésére. Tényleg készültem a főzésre is és a találkozásra is, de végül a koronavírus elleni védőoltások népszerűsítéséért folytatott országjárásom szervezése közbeszólt. Egyébként nem olyan haragos már a viszonyunk Győzővel, mint korábban. Igaz, nem járunk át egymáshoz ebédre és nem szervezünk közös programokat, de viták sincsenek” - magyarázta a TV2-n hamarosan induló Farm VIP második szériájának házigazdája.

Bár testvérbékülés nem lesz a Hal a tortán első hetében, de a jó hangulat így is garantált, hiszen Győzike mellett Szögeczki Ági, Ambrus Attila, Horváth Gréta és PSGOgli7 is megmutatja főzőtudományát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?