SZTÁRDZSÚSZ

Gáspár Győző eladta ikonikussá vált luxusvilláját

Már több éve árulta a házát, de most végre sikerült eladnia. Már a vételár helye is megvan.
  • Szerző: Ripost

Gáspár Győző volt az első, aki hazánkban megengedte, hogy egy stáb bekamerázza az otthonát és életüket a tévéképernyőn vetítsék le. A sárga falú villát, benne a már ikonikussá vált szobákat és díszleteket, mondhatni az egész ország megismerte.

Mint a Blikk megtudta, a hely azonban kellemetlen emlékként maradt meg Győzőnek és családjának, így évek óta próbálkoznak az eladásával.

Fotó: Sulyok László

„Már hét vagy nyolc éve nem laktunk ott. Azóta hol volt bérlő, hol nem, tulajdonképpen nem volt mindig lakatlan az épület, de az utóbbi években azért már üresen állt. Mióta elköltöztünk, néhányszor visszamentünk oda, de megmondom őszintén, már nem szerettem azt a házat...” – mesélte a Blikknek Győzike, aki hozzátette, már emlékezni sem szeretne azokra az időkre.

Az évek során több ingatlanos oldalán is meghirdették a villát, először 49,9 millió, majd csak 37,9 millió forintért, de egészen a közelmúltig nem tudtak komoly vevőt találni rá. Végül még többet engedett az árból és jóval olcsóbban adta el a Győzike-show színhelyét. A pénzt kisebbik lányának, Virág szánják.

„Nem akartunk visszaköltözni, szerettük volna, ha megveszi valaki. Sajnos nem volt jó állapotban, évekig hozzá sem nyúltunk, csak pusztult az egész, pedig egykor nagyon szép volt. (...) Az évek alatt sok érdeklődő volt, de komoly vevő kevés, ám nemrég így is elkelt. Virágé a pénz, már csak ezért sem mondanám el a pontos összeget, de annyit igen, hogy nagyon áron alul ment el. De már ez sem érdekel...” – árulta el Gáspár Győző a lapnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?