SZTÁRDZSÚSZ

Gáspár Bea gyógyíthatatlan? Már külföldön keres neki orvost Győzike

Hónapokkal ezelőtt kezdődött Bea asszony kálváriája.
  • Szerző: Ripost

Mint kiderült, Gáspár Győző felesége pajzsmirigy-alulműködésben szenved, ami miatt már 35 kilogrammot hízott. Saját bevallása szerint alig eszik, de ha megiszik egy pohár vizet, már attól is hízik. Az ország szinte összes pajzsmirigy-specialistáját felkeresték Győzikével, de egyik sem tudott rajta segíteni.

Bea nagyon szenved, minden önbizalmát elveszítette és nem tud tükörbe nézni. Most már külföldön keresnek orvost

„Sosem voltam vékony, hanem inkább teltkarcsú, ami Győzinek nagyon tetszett" – mondta a %%-nak Gáspár Bea.

"A harmincöt kiló miatt viszont kimondottan kövér vagyok. Utálok a tükörbe nézni, és nyilván szeretnék tetszeni a férjemnek is. Persze, ő azt mondja: így is szeret. Segít is mindenben, tényleg Zalaegerszegtől Budapestig rengeteg specialistát felkerestünk, de nem tudtak segíteni. Most a lányom, Evelin – aki nagyon jól beszél angolul – keres külföldön specialistát."

"Győző azt mondta, hogy bárhová elvisz, akár Ausztráliába is, ha ott tudnak segíteni. Õ is azt szeretné, ha meggyógyulnék, mert látja, mennyire szenvedek ettől az egésztől. Pedig igyekszem nem panaszkodni, igyekszem vidám lenni. De olyan régóta együtt vagyunk, hogy ismeri minden rezdülésemet. Úgyis látja rajtam, hogy nem érzem magam jól a bőrömben.”

És ezeket olvastad már?