SZTÁRDZSÚSZ

Garantáltan könnyekre fakasztanak szombaton a TV2 sztárjai

A népszerû énekest nagyon meglepte a felkérés, hiszen édesanyja éppen egy nappal előtte hasonlította őt duettpartneréhez.
  • Szerző: Buster

Feke Pál lesz a tizenegy éves Szabó Bence duettpartnere szombat este a Kismenők döntőjében, amelyben a Fényév távolság című dalt adják majd elő.  Az énekes nem igazán hisz a véletlenekben, de ami a felkérése előtti este történt, arra ő sem talál magyarázatot. Erről a Mokka csütörtök reggeli adásában mesélt.

"Előző este anyukám felhívott azzal, hogy ott vagyok a tévében. Azt hittem hülyéskedik velem, mire közölte, hogy éppen a Bence énekel, aki egy az egyben úgy néz ki és úgy is énekel, ahogyan én kiskoromban. Egyébként ezt megerősítette a párom is."

Most, hogy találkoztunk, tényleg olyan, mintha magamat látnám, és ez létre is hozott valamiféle szimbiózist kettőnk között

- mesélte a TV2 kamerái előtt Feke Pál, aki kifejezetten örül, hogy Bencével állhat színpadra a hétvégén.

"Bence valamit hordoz magával, ami a személyiségéből fakad, és amivel egyszerűen keresztülmegy a képernyőn a nézők szívéig. Esetében nem csak arról van szó, hogy kristálytisztán énekel, de a szemében van valami felnőttes dolog, amitől a próbák alatt is lúdbőröztem”- méltatta partnerét a Shrek a Musical sztárja.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ellenállhatatlan tiramisu receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?