SZTÁRDZSÚSZ

Lekapcsolták a zsaruk: Jogosítvány nélkül vezetett a TV2 sztárja

Gábor Márkó jogosítvány nélkül ült a volán mögé, amiért a rendőrség eltiltással büntette.
  • Szerző: Angie

Gábor Márkó tehetséges előadó, aki a Sztárban sztár leszek! színpadán hetek óta bizonyít, ám mindeközben egy csibész fiatalember is, aki egy pillanatig sem akar hamis képet festeni magáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Korábban a Borsnak elmondta, gyerekkorában rossz társaságba keveredett, tanúként gyakran járt a bíróságra, ám most, az is kiderült, hogy egy alkalommal jogosítvány nélkül vezetett és el is kapták a zsaruk.

„Nem vagyok rá büszke, de megtörtént, jogosítvány nélküli vezetésért eltiltást kaptam, így most nem vezethetek. Már letelt a büntetésem és nagyon szeretném letenni a vizsgát, hogy megkapjam a vezetői engedélyt, de a műsor miatt most nagyon elfoglalt vagyok” – mondta Márkó, akit egyre inkább frusztrál, hogy korábbi meggondolatlansága miatt most mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha autóval akar eljutni valahova.

„Persze használom a tömegközlekedést, de legtöbbször taxit kell hívnom, ha időre megyek, vagy fellépésem van. Bevallom, a taxi elég drága mulatság, viszi a pénzt rendesen, főleg, ha napi kétszer-háromszor is utaznom kell vele” – bosszankodott az énekes, aki örökre megtanulta a leckét, de úgy tűnik, hogy a Sztárban sztár leszek! is sokat adott Márkó személyiségfejlődéséhez.

Míg kezdetben, a műsorban se vette komolyan magát – az első adás után majdnem kiesett –, azóta bizonyítja, hogy nem csak tehetséges, szorgalmas, de kötelességtudó fiatalember is. Négy adás végén is első helyre került a nézők és a mesterek szavazati alapján, egyenes ágon jutott tovább a 7. élő show-ba is, és ha nem vigyáz, még meg is nyerheti a versenyt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?