SZTÁRDZSÚSZ

Fura szokásáról vallott Schobert Norbi, ezt nem gondoltad volna róla

Most csütörtökön a Sláger TV mûsorának vendége lesz Rubint Réka és Schobert Norbi. A méltán híres fitnesz gurukat most először látja vendégül Bódi Guszti és felesége Margó a Snóbli-ban.
  • Szerző: BDF

Rengeteg érdekes sztorit hallhattunk már Schobert Norbiról és Rubint Rékáról, de most egészen különleges, vicces, már-már bizarr történeteknek is szem- és fültanúi lehetünk a Snóbliban.

Réka és Norbi többször is megújították házassági fogadalmukat, ám az egyik ilyen alkalommal hiányos öltözetben tették ezt. Réka szervezte a meglepetés-esküvőt és üzleti ügyet színlelve csalta Norbit szülővárosába. Férjének alkalomhoz illő ruhával is készült, ám egy nagyon fontos dolgot elfelejtett. Norbi aznap ugyanis nem vett fel alsónadrágot, így Réka anélkül vette el Norbit.

Norbinak van egy másik furcsa szokása is. Míg más alva jár vagy beszél álmában, ő inkább kezdeményez Rékánál. Réka már megszokta ezt, de a múltban azért akadt olyan, aki nem egészen így kezelte a dolgot. Amikor Norbi katona volt, senki nem akart mellette aludni, mert mindig éjszaka, álmában tört rá a vágy.

Talán a legbizarrabb az összes történet közül, amit még senkinek sem meséltek el. Norbi bekente a hasát és a combját paprikás zsírégető krémmel majd ráhúzott egy guminadrágot. Ám ezzel a mozdulattal sikerült más helyekre is eljuttatni a csípős krémet. Norbi úgy gondolta, hogy ha gyorsabban fut a futógépen, akkor előbb-utóbb megszűnik az égető érzés középtájon, de nem így történt. Ahogy izzadt, még rosszabb lett...

Hogy végül hogyan sikerült Norbinak megoldania a helyzetet, és orvosolnia a malőrt, kiderül a Snóbli most csütörtöki adásából!

És ezeket olvastad már?