SZTÁRDZSÚSZ

Friss! Közleményt adott ki Rékasi Károly családja

A motorbalesetet szenvedett színész családja hivatalos közleményben tájékoztatta a nyilvánosságot Rékasi Károly balesetéről és jelenlegi állapotáról.
  • Szerző: Ripost

A család hivatalos közleményét teljes egészében, változtatás nélkül közöljük!

A hozzátartozók köszönik azt a sok segítséget, szeretet és jókívánságot, ami az elmúlt napokban Károly és feléjük irányult, valamint a Honvéd Kórház dolgozóinak áldozatos munkáját. Kérésükre tájékoztatjuk az érdeklődőket arról, hogy

a színész állapota stabil, eszméletén van, nincs lélegeztető gépen.

Rékasi Károly a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence-és combcsonttörést szenvedett. Ez utóbbit a tegnapi a napon megoperálták. A beavatkozás jól sikerült, de hosszú, több hetes gyógyulási folyamatnak néz elébe.

A gerincvelő nem érintett a sérülésben. A fejsérülése is javulóban van. Jelenleg intenzív osztályon ápolják, de az állapotától függően - lehetőség szerint napokon belül-, baleseti sebészeti osztályon folytatják az ápolását. A színész jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a sajtó megkeresésének eleget tudjon tenni, így a hozzátartozók ezúton tisztelettel kérik a sajtó képviselőinek és az érdeklődők türelmét és megértését, hogy ezzel is segítsék Károly felgyógyulását. Amennyiben Károly állapotában további pozitív változás történik, arról a hozzátartozók közleményben tájékoztatást adnak. 

Kapcsolódó cikkek:

  • Megszólalt az asszony, aki először ért oda Rékasi Károlyhoz
  • Az ő autójábarohant bele Rékasi Károly. Vakon vezetett
  • Megtörte a csendet Józsi, Rékasi Károly motoros társa
  • Rékasi Károly nem a körülményeknek megfelelően haladt?

 

És ezeket olvastad már?