SZTÁRDZSÚSZ

Friss hírek érkeztek a kórházból, ezért aggódtak Demjén Ferenc barátai

Felébresztették a mélyaltatásból a legendás zenészt, aki hamarosan otthonában lábadozhat. Az orvosok az altatás mellékhatásaitól tartanak.
  • Szerző: Buster

Demjén Ferenc agyvérzés gyanújával került kórházba éppen egy hete. Kiderült, nincs sztrókja, de állapota súlyos: agyérgörcsöt kapott, ami miatt a szigetvári kórházból a Pécsi Idegtudományi Centrum intenzív osztályára szállították és mélyaltatásba helyezték. Az orvosok és a barátok joggal tartottak attól, hogy  a 72 éves Rózsi szervezetét megviseli a mesterséges kóma, és esetleg nem nyeri vissza az emlékezetét, amnéziás lesz.

Kedves Barátaink! Demjén Ferenc tegnap felébredt az altatásból, megkérdezte, hogy hol van, mit keres a kórházban. A sok szeretet, ami felé áradt, a sok-sok ima is segített abban, hogy ez bekövetkezzen. Hálásak vagyunk érte!

 

– írta a menedzsment.

A %% elérte Rózsi egyik közeli barátját, aki részleteket is elárult az állapotáról.

„Az utóbbi napokban nem volt sem éjjelünk, sem nappalunk. Nagyon féltünk attól, hogy mi történik azután, ha Rózsit felébresztik az orvosok. Úgy tudjuk, benne volt a pakliban, hogy hosszú időre elveszti az emlékezetét és károsodik a memóriája a napokon át tartó altatás miatt. Mondanom sem kell, ha ez bekövetkezik, az maga a tragédia, hiszen ha nem emlékezne a saját dalszövegeire, azt biztosan nem élte volna túl. Túl fontos neki a közönsége!” –

- közölte lapunkkal a jó barát. A %% napilap pénteki számából az is kiderül, mit mond a szakember és mi vár most a lábadozó zenészre.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?