SZTÁRDZSÚSZ

Friss fotó: Így még sosem láttad a legendás magyar énekest

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes a saját maga szórakoztatására találta ki, hogy változtat a külsején...
  • Szerző: BDF

Még mindig nem vált meg a szakállától Balázs Fecó! Amikor berobbant Magyarországra a koronavírus-járvány a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes a -nak árulta el, mivel szórakoztatja magát a karanténban. Kitalálta, hogy egészen addig növeszti az arcszőrzetét, amíg véget nem ér a „lidércnyomás”. Nos, még a világ is éledezik a koronavírus okozta rémálomból, ráadásul második hullámról is szólnak a hírek, ezért a legendás énekes úgy döntött, kivár, és majd csak az első bulija előtt válik meg a szakállától, amit már 16 hete növeszt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/Balázs Fecó

„Még megvan. Az a tervem, hogy az első buliig még növesztem, csak közvetlenül előtte válok meg a szakállamtól” – kezdte kérdésünkre nevetve Balázs Fecó, aki a mindennapjairól is beszámolt a -nak.

„Az elmaradt restanciáimat próbálom pótolni, készülök a feloldásra és alig várom az első turnét, ami augusztus 1-jén lesz. Továbbra sem járok társaságba. Bárhova megyek, maszkot veszek fel, hiszen a járvány nem múlt el, ráadásul második hullámról is szólnak a hírek. Amiket hallok a világból, nem fogy, hanem ismét növekszik az esetszám. Remélem, hogy itthon nem nő tovább. Én óvatos vagyok, alig mozdulok ki otthonról. Nem is adok alkalmat arra, hogy ilyen szituációba keveredjek” – tette hozzá a legendás énekes, aki nem fél, inkább fenntartásokkal kezeli a járványt. Odafigyel az alapvető higiéniai szabályokra.

„Nem tehetünk mást, alkalmazkodnunk kell és betartani az orvosok javaslatait” – összegez.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?