SZTÁRDZSÚSZ

Freddie: Nem vagyok mindenre kapható

Fehérvári Gábor Alfrédért bomlanak a nők, de a sáromos énekes ezzel nem él vissza. Freddie szíve ugyanis jó ideje foglalt, és bizony ő hûséges típus.
  • Szerző: Buster

Fehérvári Gábor Alfréd bő négy éve tűnt fel a TV2 Rising Star című tehetségkutató műsorában, ami után azonnal hatalmas rajongótáborra tett szert.

Amellett, hogy tehetséges, szemtelenül jóképű is, de Freddie nem használja ki a vonzerejét. Ez meglepő, hiszen lássuk be, amikor egy férfi kissrácként arról álmodik, hogy egyszer ismert ember lesz, biztosan eljátszik a gondolattal, mennyi mindent megtehet majd. Elképzeli, ahogy nők ezrei rajonganak érte, és olykor talán vissza is él majd a helyzettel. Nos, A Dal 2019 műsorvezetője, Fehérvári Gábor Alfréd nem ezt az utat választotta. Persze érzi, hogy a szebbik nem képviselői vonzónak tartják, ő évek óta kitart barátnője mellett és féltve óvja magánéletét.

"Az nem titok, hogy kapcsolatban élek, de a magánéletem részleteiről sem eddig, sem ezután nem beszélek. Ez egy döntés volt, ami be is vált, hiszen anélkül is tiszteletben tartják a párkapcsolatomat, hogy annak pillanatait folyton megosztanám a közönségemmel.

Sokan gondolják, hogy engem folyamatosan szerelmes üzenetekkel ostromolnak, de ez nem így van.

Nem mondom, hogy néha nem fordul elő, de kilencven százalékban inkább olyanok írnak, akiknek tetszenek a zenei produkciók, amelyekben részt veszek és ez számomra igazi visszaigazolás. Egyébként, ha az ember nem azt sugározza magából, hogy mindenre kapható, akkor a rajongói nem is kezelik úgy. Ez a személyes tapasztalatom”

- kezdte lapunknak Freddie, aki a %% napilap szombati számában azt is elárulja, melyik az a tulajdonsága, amitől szívesen megszabadulna.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?