SZTÁRDZSÚSZ

Franciául kezdett beszélni műtétje után Cseke Katinka

A Jóban Rosszban sztárja az altatásból felébredve egyszerûen elfelejtett magyarul! A színésznő biztos benne: francia földön a helye
  • Szerző: Doris

Rejtélyes események sora történik a Jóban Rosszban cserfes sztárjával! Az élet folyton olyan jeleket küld felé, amik azt sugallják: az igazi boldogság nem itthon, hanem Franciaországban vár rá. Cseke Katinka egyelőre nem tervezi a költözést, pedig álmai már többször azt súgták neki: ideje csomagolni!

Évekkel ezelőtt az orvosok szava is elakadt, amikor egy műtét után a színésznő olyan természetességgel szólalt meg franciául, mintha ez lenne az anyanyelve!

"1999-ben volt egy zsírleszívásom a térdem fölött...- kezdett bele a sztoriba Katinka a Hot-nak adott interjújában.

Amikor  háromórás altatásból magamhoz tértem, nem beszéltem magyarul, hanem anyanyelvi szinten franciául! Az anyám zokogva hívta az apámat.

és fel akarták hívni az akkori igazgatómat, Schwajda Györgyöt is, mondván: a gyerek nem tud visszamenni a színházba, mert nem beszél magyarul!"

Az elsőre tehetetlen orvosok visszaaltatták Katinkát, aki utána csodák csodájára újra tudott magyarul, franciául pedig hirtelen elfelejtett. A színésznő állítása szerint jó pár tanúja van a megmagyarázhatatlan jelenségre, ami előtt a %% is értetlenül áll.

Nem ez volt azonban az első olyan titokzatos esemény, amire csak keresi a magyarázatot a francia lázban égő Katinka. Állítólag ugyanis, már egy "tisztánlátó" és egy asztrológus is megerősítette abban, hogy elhagyja hazáját, ő pedig megálmodta, hogy felhagy a színészettel és francia nyelvterületen fog élni, ahol előző életéről szóló könyveivel fog pénzt keresni, autószerelő férje oldalán.

Az erősen spirituális beállítottságúnak tűnő Katinka azzal is elbüszkélkedett a Hot-nak, hogy egy francia nyelvtanfolyamon kiejtése alapján őstehetségnek kiáltották ki!
Felhívtuk Katinkát a Hot-ban megjelent cikkre hivatkozva, aki azonban a rá jellemző vehemenciával annyit közölt, hogy most nem aktuális a sztori.

Lehet, hogy új nyelvterület felé kacsingat?

És ezeket olvastad már?