SZTÁRDZSÚSZ

Fotó a helyszínről: autóbalesetet szenvedett Győzike

Csak a szerencsén múlott, hogy nem torkollott tragédiába Gáspár Győző hétvégi autóbalesete. A showman a rendőröket is kihívta a helyszínre.
  • Szerző: bdf

Visszalátogattunk Tar és Kisterenye között ahhoz a horror- körforgalomhoz, ahol a hétvégén Gáspár Győző autóbalesetet szenvedett. A showman azt állítja, a felújítás alatt álló helyszín életveszélyes, mert amikor ő összetörte a kocsiját, akkor még nem volt felújítást jelző tábla, kordon, jelzőlámpa, ami jelezte volna az arra haladóknak, hogy veszélyes az útszakasz.

Az a hatalmas féknyom is jól kivehető, amit Győzike autója hagyott maga után. A showman beletaposott a fékbe, így próbálta meg elkerülni az ütközést.

„Majdnem meghaltam” – fakadt ki Győzike a %%-nak, majd részletesen is beszámolt az ijesztő részletekről. A showman a baleset estéjén a felesége, Bea asszony vacsoraestjén segédkezett. Azt mondja, már az is rossz ómen volt, hogy a tervezettnél később tudtak csak hazaindulni.

„Hajnalban tudtunk csak elindulni a buli helyszínéről. Egész este pörögtem, kiszolgáltam a vendégeket, énekeltem és szórakoztattam őket. Siettünk is, de mondanom sem kell, hullafáradtak voltunk."

Hogy mit mondott még Győzike, mi történt pontosan, és mi lett az autójával, elolvashatod a %% napilap keddi számában.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?