SZTÁRDZSÚSZ

Fordulat Kapócs Zsóka ügyében: Ez történt a millióival

A lakberendezőként is tevékenykedő színésznő talán soha nem gondolta volna, hogy ez megtörténik.
  • Szerző: Doris

Itt a bizonyíték, hogy volt értelme annak a hadjáratnak, amit Kapócs Zsóka folytatott egy vállalkozó ellen, aki nemrég 7 millió forinttal verte át.

A férfi egy lakásfelújítás fejében vette át tőle az összeget, de csak szétvernie sikerült az ingatlant. Tehát a megrendelt munkát nem végezte el, de pénzt  sem adta vissza, ezért Zsóka felfedte a férfi arcképét a Facebookon, és elhatározta, hogy börtönbe küldi.

A csaló vállalkozó végül keddig kapott haladékot, a pénz pedig csodák csodájára megérkezett!

"Győzött az igazság! Megkaptam a pénzt a szüleitől, aminek nagyon örülök de ezen a ponton muszáj megjegyeznem, hogy a boldogságom nem csak a pénz visszaszerzésének szól, hanem annak az erkölcsi győzelemnek is amihez az arcomat és a nevemet adtam. A szülők kérésének eleget téve nem csalózom tovább a fiukat nyilvánosan, és miután további követelésem vele kapcsolatban nincs, ennek maradéktalanul eleget teszek remélve, hogy hamarosan minden károsult megkaphatja a pénzét, nem csak én. Viszont a legnagyobb kincs, hogy visszaállt a lelki békém, így visszakapott a családom! Köszönöm mindenkinek! Zsóka"

- írta Zsóka a Facebookon.

Természetesen megkerestük Zsókát a témában, nyilatkozatát a %% csütörtöki lapszámában olvashatod.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?