SZTÁRDZSÚSZ

Fordulat állt be a nagybeteg Balázs Fecó állapotában!

Az énekesnek különleges amerikai gyógyszerrel enyhítik a betegség okozta panaszait, döbbenetes az eredmény!
  • Szerző: Ripost

Hosszú ideje gyötri szívritmuszavar Balázs Fecót, akinek tavasszal olyan rosszra fordult az állapota, hogy ki kellett cserélni az elmeszesedett ereit. Az énekes ijesztően soványra fogyott, az orvosok még a színpadtól is eltiltották, most viszont úgy tűnik, egy Amerikából érkező különleges készítmény mentheti meg az életét.

A szer döbbenetes hatását Fecó a saját bőrén tapasztalja.

"Úgy érzem magam, mintha nem is hatvanhat éves lennék, hanem huszonöt. Persze, a problémák nem múltak el végérvényesen, de örülnék, ha legalább ennél nem lenne több. 

A műtétek után most egy amerikai gyógyszer segít a közérzetemen, a szívritmuszavaromat és a szívelégtelenségem bizonyos részeit korrigálja.

Egy nagyon kedves orvos ismerősöm hozza Houstonból. A hazai orvosaimmal konzultálva szedem a pirulákat" - újságolta a Borsnak az énekes.

Bár valóban sokkal jobban van, orvosai utasítására már kevés fellépést vállal, ennek ellenére viszont szóba sem jöhet, hogy abbahagyja. Mint mondja, őt a zenélés tartja életben, ezért ha óvatosan is, de még a színpadon szeretne maradni.

És ezeket olvastad már?