SZTÁRDZSÚSZ

Fordulat a Klapka család életében: ez a férfi mindent megváltoztathat

Hamarosan DNS-vizsgálaton esik át a titokzatos fiatalember.
  • Szerző: bdf

Titokzatos fiatalember lehet az elhunyt Klapka György eddig nem ismert unokája, legalábbis, ha a DNS-teszt igazolja a szavait. Dani ifj. Klapka György legidősebb, szintén 28 éves lányát kereste fel azzal, hogy vér szerinti apja után kutat, és legjobb tudomása szerint közös az apukájuk. Azaz ő is a tavaly januárban elhunyt népszerű vállalkozó, Klapka György családjához tartozik.

Úgy tűnik, az üzletember legidősebb fiának, Gyurinak van egy házasságon kívül született gyermeke, aki nemrég jelentkezett náluk

– kezdte a Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerős.

"Érdekes történet, hiszen mindenki emlékszik arra, hogy éppen Gyuri volt az a Klapka gyerek, akit az öreg megpróbált kizárni az örökségből. Most viszont ő viheti a semmiből előkerült fiút apasági vizsgálatra."

Azonnal felvetődhet sokakban a kérdés: miért pont most, közel harminc évvel a születése után bukkant fel a fiú? Talán az örökségre hajt? A napilap információi szerint azonban nem ez a helyzet.

"Hiába nem kér a pénzből, azért igenis beszélni kellett erről a dologról, Gyuri ugyanis végül két autót és a Vámház körúti ingatlant örökölte az Aranyember után, ráadásul három lánya is van.

Korrekt megoldás született: Gyuri aláíratott egy örökséget visszautasító nyilatkozatot a fiúval, és a lányainak is adott egy-egy példányt belőle. Szeretné a gyerekekre hagyni ezt a döntést

– mondta az ismerős.

Telefonon megkeresték ifjabb Klapka Györgyöt, akitől arról érdeklődtek, hogy valóban jelentkezett-e nála mostanában egy fiatalember, aki a fiának vallja magát.

Igen, valóban van egy fiú, aki belépett most az életünkbe. A múlt hét végén találkoztunk is, kedves, szimpatikus embert ismertem meg. Együtt megyünk majd el DNS-vizsgálatra, hogy kiderüljön az igazság.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?