SZTÁRDZSÚSZ

Fodor Zsóka nem tudja, mikor vesztette el szüzességét

Az egykori Magdi anyus szívesen emlékszik vissza élete első szerelmére - a kapcsolat nem egy fordulatot megélt.
  • Szerző: Ripost

Bár az első alkalom rendszerint mindenki életében emlékezetes pont marad, Fodor Zsóka mégsem emlékszik rá pontosan, mikor is vált nővé. Élete első nagy szerelmével ugyanis "annyira féltek az együttlét lehetséges következményeitől, hogy lassan, mindig egy lépcsővel továbblépve haladtak előre".

 

A színésznő a Borsnak mesélt élete első szerelméről, a nála öt évvel idősebb Ferencről, akit 14 évesen a Rózsahegyi Kálmán Színiiskolában ismert meg. A szerelem plátóian indult, a színész minden alkalommal kikísérte a villamoshoz Zsókát, hogy haza tudjon menni Albertfalvára. 1956. október 23-án azonban csak este 11-re ért haza, mert villamos helyett csak teherautók mentek, sorban egymás után. Zsóka édesapja először meg is haragudott a lányára a késésért, és alig akarta elhinni, hogy kitört a forradalom.

Zsóka csak három évvel később, véletlenül találkozott újra Ferenccel - mint kiderült, a férfi azért nem disszidált, mert titokban szerelmes volt a színésznőbe, és bízott benne, hogy előbb-utóbb újra láthatja.

Zsóka és Ferenc szerelme is három évig tartott, de a férfi állandó féltékenysége és a színésznő dohányzása végül megmérgezte a kapcsolatot, és végül Zsóka beleszeretett egy kajakosba.

Az éveim számát nem bánom, csak azt, hogy a szerelem része számomra bezárult. Amíg szép és fiatal voltam, sok trófeát begyűjtöttem, ha kinéztem magamnak valakit, azt meg is szereztem

- mondta a 74 éves Fodor Zsóka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?