SZTÁRDZSÚSZ

Fodor Zsóka felsikított: durva, mire vette rá a magyar politikus

A színésznőnek fogalma sem volt arról, mi vár rá.
  • Szerző: Doris

Fodor Zsóka talán nem is tudta, mire vállalkozik, amikor Schmuck Andorral belépett a Los Angeles-i Universal Studióba. Még akkor sem sejtett semmit, amikor a politikus udvariasan elkérte a táskáját, mielőtt felültette az élménypark egyik csúszdájára.

Néhány perc múlva aztán jött a hideg zuhany! Szó szerint… Az ország Magdi anyusa néhány órára újra gyereknek érezhette magát a Jurassic Park tematikájú élményparkban.

„Andor vett rá, hogy álljuk végig a negyvenperces sort a jegyekért. Amikor ezután elkérte a táskámat, még nem sejtettem semmit, hiszen mindig nagyon előzékeny velem. Néhány másodperc múlva már egy hajón találtam magam, amit dínók vettek körbe, és folyamatosan ment fölfelé. Végül, mint egy csúszda, tizenöt méterről lezúgott ez a hajó, és csurom víz lettem” – mesélte nevetve a %%-nak Zsóka, aki a vízi kaland után persze kicsit megdorgálta Andort.

Az amerikai kaland nem csak az élménypark miatt maradt emlékezetes. Zsóka épp a Hollywoodi Hírességek Sétányán sétálgatott, amikor szembejött vele egy pár. A szerelmesekről később kiderült, hogy magyarok, ráadásul fel is ismerték a színésznőt.

„Nézd csak, ő olyan, mint a Magdi anyus, csak fiatalabb” – súgták egymásnak, mire Zsóka válaszolt is nekik. „Nagy nevetés lett a vége” – tette hozzá Schmuck Andor, a Tisztelet Társaságának elnöke.

Zsóka még Los Angelesben, szintén a Universal Studióban futott össze Marilyn Monroe egyik hasonmásával, aki a stúdió egyik színésze. Amikor az imitátor felismerte, hogy Zsóka magyarul beszél, minden nyelvtudását összeszedve ennyit mondott: „Jó napot, pálinkát, köszönöm, szeretet” – tudtuk meg Zsókától, aki élete legnagyobb kalandjának tartja a 9 hónapos kiruccanást, és a hosszú repülőút sem viselte meg.

A színésznőre bizony ráfért a pihenés ugyanis szinte megállás nélkül dolgozik. Interjúnk után egy nappal történetesen betegen, fájó torokkal lépett fel Szarvason, ahol ráadásul énekelnie is kellett. Így nem csoda, hogy bár első a közönség, Zsóka alig várja, hogy újra kikapcsolódhasson egy kicsit, és újabb kalandokban legyen része. Ha pedig fogadott fia, Schmuck Andor is vele tarthat, az külön öröm a számára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?