SZTÁRDZSÚSZ

Fodor Zsóka döntött: nem perel

A színésznő ma már úgy gondolja, hálás lehet annak a kamu hírportálnak, amelyik megírta, hogy prosti ügybe keveredett. Zsóka akár meg is ölelgetné az "elkövetőt".
  • Szerző: Buster

Korábban a %% is beszámolt róla, hogy elterjedt a hír, Fodor Zsóka bordélyházat üzemeltetett budapesti lakásában. Természetesen ebből egy szó sem volt igaz, hiszen a színésznő, csupán egy színdarabban alakított hasonló karaktert. Zsóka akkor magyarázkodásra kényszerült, és ügyvédhez fordult, de mára eldöntötte, nem megy a bíróságra. Erről a Borsnak mesélt.

"Amikor megjelent ez a hír, az összes fórum megkeresett, hogy igaz-e a dolog. Persze kiderült, hogy az egész kamu, és sokáig gondolkoztunk azon, hogy perre vigyük-e ezt az ügyet, de végül abban maradtunk az ügyvédemmel, hogy hagyjuk az egészet a francba"

- kezdte a lapnak Zsóka, aki már csak nevet a faramuci ügyön.

"Akkora népszerűséget csinált nekem ez kamuportál, hogy megölelgetném azt, aki kitalálta ezt az egészet. Úgy érzem, valamiféle irigység és rosszindulat váltotta ki a cikket, de szerencsére a pokol kapuja jó szándékkal van kikövezve.

Persze az elején bosszankodtam, hogy futtatónak kiáltottak ki, de ma már hálás vagyok az ingyen reklámért.

Egyébként a blog már megszűnt egy ideje, és sehol sem lehet fellelni azt az írást"

- zárta rövidre a színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?