SZTÁRDZSÚSZ

Fodor Zsóka: Bátran ihatok a nyáron!

Örömmel osztotta meg a Ripost.hu-val Fodor Zsóka, hogy laboreredményei tökéletesek lettek, így nem kell lemondania az alkoholról a meleg évszakban sem.
címkék:
  • Szerző: B.M.

Fodor Zsóka hiába vált meg a Barátok közt sorozatától már 2009-ben, népszerűsége egy cseppet sem hagyott alább. Lépten-nyomon megállítják az utcán, rengeteg szeretetet kap a rajongóktól, ő pedig rendkívül boldog, hogy a mai napig hódolhat a hivatásának. A színésznő közkedvelt még a határainkon túl is, hiszen bármerre jár a világban, megismerik, és ajándékokkal halmozzák el az emberek.

Romániába például visszatérő vendég, és ahogy fogalmaz, egy ilyen kirándulást bizony képtelenség józanul megúszni. „Nem szeretem megbántani a rajongókat, ez viszont igencsak nagyfokú teherbírást kíván tőlem. Erdélyben, az utcán sétálva

mindenki megkínál egy kupica házi pálinkával,

amit természetesen nem szabad visszautasítani, nehogy megsértődjenek rám. Szívesen beszélgetek mindenkivel, koccintok velük, mert jólesik a törődés. Az egészségemre azonban nagyon vigyázok” – kezdte a nak Fodor Zsóka, aki arról is mesélt, hogy folyamatosan figyelnie kell a vércukorszintjét, és csak akkor engedi meg magának nyáron a hűsítő alkoholt, ha megnyugtató értéket mutat a vizsgálat.

Szerencsére jók a laboreredményeim, így bátran ihatok pár sört, bort vagy egy kis töményet, ha megkívánom.

Persze, csak módjával! A rajongóktól pedig annyi pálinkát kapok a jeles alkalmakra, amit bőven be tudok osztani egész évre” – mosolygott a rokonszenves művésznő, aki szerencsére majd kicsattan az egészségtől.

címkék:
És ezeket olvastad már?