SZTÁRDZSÚSZ

Figyelmeztette a jósnő, rákkal műtötték a magyar modellt

Egy szeánsz alkalmával alapjaiban rendült meg Rábaközi Andrea élete. A gyógyulás csak azután jött, hogy a betegség lelki hátterét feltárták.
  • Szerző: Ripost

A gyönyörű modell, Rábaközi Andrea bevallotta, amikor sorra érték a fotózások, akkor is szakított időt arra, hogy jósnőhöz menjen. Egy ilyen szeánsz alkalmával azonban alapjaiban rendült meg az élete..."Az egyik kártyavetéskor kiderült, hogy gyulladás van a szervezetemben. Valami nőgyógyászati téren nincs rendben. Hittem benne, ezért elmenem orvoshoz" - mesélte a Borsnak Andrea.

"Idősebb dokim volt, aki azonnal műteni akart, mert P4-es lett a citológiám. Akkor ez egyértelműen rákot jelentett. De én inkább elmentem egy másik orvoshoz, aki nem akart azonnal műteni. Méhszájsebem volt, leégették, de rosszabb lett, így végül nem úsztam meg a szikét. Méhnyakrákkal műtöttek, igaza lett az első orvosnak.

Három hét múlva a citológia alapján azt mondták, nagyobbat kellett volna kivágni vagy kipakolni, de mivel még nem szültem, az szóba sem jöhetett. Újból műteni akartak, de azt már nem vállaltam. Agykontrollal kezeltek, majd egy sminkes ajánlott egy parapszichológust, aki hipnózisban gyógyított. Nagyon gyorsan, fél év alatt rendbe jöttem."

A parapszichológussal a betegség lelki hátterét tárták fel. Kiderült, Andi nem akart felnőni, kislány akart maradni, jobban megélni a gyermekkort. Andi azóta jól érzi magát, de rendszeresen jár szűrésre, és erre biztat mindenkit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?